Človeška hudobija nima meja!! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

katipi -> Človeška hudobija nima meja!! (28.12.2012 20:15:51)

Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!![sm=smiley7.gif]
Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!?[sm=zmeden.gif] Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!![sm=smiley35.gif][sm=smiley11.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley30.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley18.gif] Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo.
To je naredil samo zato, da bi nekomu škodoval, iz gole hudobije!! [sm=smiley35.gif][sm=smiley30.gif]

Toliko o božičnem duhu...[sm=smiley13.gif]

LuLu -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (28.12.2012 20:35:42)

IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Božič je že mimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

katipi -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (28.12.2012 20:40:55)

Mislim, da bi to naredil tudi pred tremi dnevi...[sm=smiley2.gif]

LuLu -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (28.12.2012 20:42:21)

Mislim, da bi to naredil tudi pred tremi dnevi...[sm=smiley2.gif]
Verjetno res nima božič nobene vloge pri tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.12.2012 22:03:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.12.2012 23:27:23)

nananaja -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 0:05:16)

IZVIRNO SPOROČILO:...nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?...

brez vasega dovoljenja ne bi smel, ce ni uradna oseba :)

Prej bi rekla, da brez dovoljenja ne sme slike objavit, slika pa lahko po mili volji, a slika ni nikakršen dokaz...

liliana -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 0:42:50)

Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!![sm=smiley7.gif]
Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!?[sm=zmeden.gif] Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!![sm=smiley35.gif][sm=smiley11.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley30.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley18.gif] Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo.
To je naredil samo zato, da bi nekomu škodoval, iz gole hudobije!! [sm=smiley35.gif][sm=smiley30.gif]

Zakaj je pa človek hudoben, če vas je zgolj opozoril, da se ne sme biti s kolesi na stadionu....tudi če nikogar ni tisti trenutek na stadionu....verjetno obstaja neka razlaga zato, da se ni dobro s kolesi voziti po stadionu....če dobro pomislim, na našem šolskem stadionu še nikoli nisem videla kolesarjev......tako kot se z avtom ne smeš voziti po kolesarski stezi (tudi če ni nobenega kolesarja na njej) tako se tudi s kolesom ne smeš voziti po štatidonu......

Kar se pa fotografiranja tiče....bili ste na javnem kraju....torej ste bili javno izpostavljeni in v vašo zasebnost ni bilo s fotografiranjem posegano (če bi vas recimo fotografiral na domačem dvorišču, bi bilo posegano v vašo zasebnost).....kot dokaz (za kako kazen recimo) se pa taka fotografija ne more uporabiti.....

mateyka -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 1:25:13)

zgleda da je ful picajzlast..

Stanislava_ -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 9:35:46)

in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!?[sm=zmeden.gif]

Zakaj je hudoben, če je vstop prepovedan?

tečla -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 9:42:43)

Vrjetno na vhodu na stadion visi tabla da je vstop psom in kolesarjem prepovedan in ti si to ignorirala. Priše je povedal in vrjetno je to oskrnik tega stadiona in je to njegova služba.
Če te je tako motilo da vas je fotografiral bi pa stopila do njega in zahtevala pojasnilo čemu služi ta fotografija.
Jaz v teh dejanjih ve vidim hudobije še manj da te je z njimi kamorkoli potisnil.

Doll -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 12:17:55)

Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!![sm=smiley7.gif] Kako si pa lahko ti tako nesramna?Te je on v drek porinil?
Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!? Super,torej gospod je prišel do tebe in te opozoril da je to prepovedano!! [sm=zmeden.gif] Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!![sm=smiley35.gif][sm=smiley11.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley30.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley18.gif] Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo.

Aha,torej ,čeprav je nekaj prepovedano,ti učiš svoje otroke da naj se požvižgajo na pravila,saj ni nikogar bilo zraven [sm=zmeden.gif]

Daj se najprej malo zazri v sebe ,kaj ti učiš otroke in kakšen vzgled si jim,potem pa govori o drugih,ki te opozarjajo na določene stvar,da to delajo iz hudobije.
A luna seka al kaj vam je?

*poppy* -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 21:01:34)

Pa kaj ste se ene spravile nanjo, kot da je komu kaj naredila! Katipi, se strinjam s teboj, vse sorte ljudi imaš ki samo gledajo kje bodo komu kaj slabega naredili. Že tukaj na teh forumih jih mrgoli, raznih čistunk, ki ne znajo pomesti pred svojim pragom. Ste ve, ki tako napadate, peljale svoje otroke ven v naravo na svež zrak ali samo pred kompom sedite pa sejete svoje nezadovoljstvo? In ta tipo na stadijonu je pač moral takrat najti eno žrtev da je nafilal svoj prevelik ego. Ne verjamem, da bo kaj naredil s tistimi slikami. Na tvojem mestu bi mu še pomahala ko vas je slikal.
Doll, očitno luna precej seka nate da si tako nataknjena?[sm=lev.gif] al pa mogoče ponoč nisi bla? Sem nesramna? Kaj pa ti?

TomTaylor -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 21:32:58)

Ok, na štadionu res nimaš kaj s kolesom in skiroji iskat, sploh če ni asfalta [sm=smiley1.gif]- si predstavljam, da je stadion nov, kot naš - travica kot tepih, proge iz posebne pene, sploh pa sredi decembra, halo, kaj ti je, s kolesi! Kje ti živiš!? Prav v brk se posmehuješ ubogim ljudem, ki so pričakovali, da greš decembra s sankami in smučkami na sosednji hrib, zimske radosti in te scene... Kot dokaz za to brezvezno zimo, si je naredil še par fotk.... Če bi bilo par stopinj topleje, bi lahko s seboj imeli še kopalke in brisače..... Kaj se sploh sekiraš te praznične dni, folk je že malo ubrisan od teh zmešanih letnih časov [sm=smiley36.gif] Mogoče je celo upokojeni/(bognedaj) odpuščeni redar, pa nekako ne more ven iz svoje (poklicne) kože....Morš mal štekat okoliščine [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 21:39:56)

a kdo je komu kaj slabega naredil? noben nobenmu. oba sta pretirano dramatično odreagirala - prvo model, pol pa še avtorica. kot da ji je nogo odgriznu, on pa kot da mu je njivo stacala. v vsakem primeru - chill out oba. in peace [sm=smiley36.gif]

PeggyBundy -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 21:53:59)

Katipi, očitno nisi ravno športnica, sicer bi razumela, zakaj se na stadion ne sme s kolesi.
Zakaj pa niste šli s kolesi v športno dvorano?

In svojih otrok ne učiš ravno dobrega zgleda.

Stanislava_ -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (29.12.2012 23:27:29)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

v vsakem primeru - chill out oba. in peace [sm=smiley36.gif]

Sam res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..vreme se je že ohladilo..najbrž glave z njim tudi.

josephine27 -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (30.12.2012 10:42:48)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a kdo je komu kaj slabega naredil? noben nobenmu. oba sta pretirano dramatično odreagirala - prvo model, pol pa še avtorica. kot da ji je nogo odgriznu, on pa kot da mu je njivo stacala. v vsakem primeru - chill out oba. in peace [sm=smiley36.gif]

se strinjam z mateyko. po moje si bila še ful jezna, ko je šla to pisat. po naslovu sem čakala kaj veliko hujšega.

Doll -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (30.12.2012 11:35:05)

IZVIRNO SPOROČILO: *poppy*

Pa kaj ste se ene spravile nanjo, kot da je komu kaj naredila! Povedale smo tako kot je Katipi, se strinjam s teboj, vse sorte ljudi imaš ki samo gledajo kje bodo komu kaj slabega naredili. In kaj ji je slabega naredil? To da je rekel,da so določene stvari prepovedane :) Že tukaj na teh forumih jih mrgoli, raznih čistunk, ki ne znajo pomesti pred svojim pragom. Vključno s tabo kajne Ste ve, ki tako napadate, peljale svoje otroke ven v naravo na svež zrak ali samo pred kompom sedite pa sejete svoje nezadovoljstvo? oboje In ta tipo na stadijonu je pač moral takrat najti eno žrtev da je nafilal svoj prevelik ego. Avtorica je tudi nafilala svoj ego kajne Ne verjamem, da bo kaj naredil s tistimi slikami. Na tvojem mestu bi mu še pomahala ko vas je slikal.
Doll, očitno luna precej seka nate da si tako nataknjena? Nisi me še imela priložnost spoznati ko sem nataknjena [sm=lev.gif] al pa mogoče ponoč nisi bla? Sem nesramna? Kaj pa ti? Jaz sem človek,ki povem tako kot je,če tebi paše ali pa ne . Moje besede vzemi kakor hočeš ;)
Niti malo,a sploh znaš biti nesramna ?

Paštetka -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (30.12.2012 18:21:55)

Glede na naslov sem mislila, da je nekdo scufal kakšno mačko, da je podhranjen kakšen pes ali druga žival, da je nekdo nekaj otroku naredil....

Tega sploh nisem pričakovala...

muco -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (30.12.2012 20:15:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Glede na naslov sem mislila, da je nekdo scufal kakšno mačko, da je podhranjen kakšen pes ali druga žival, da je nekdo nekaj otroku naredil....

Tega sploh nisem pričakovala...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tudi jaz sem pričakoval vsaj scufano mačko, .... [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Colt -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (31.12.2012 8:42:38)

IZVIRNO SPOROČILO: muco
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Glede na naslov sem mislila, da je nekdo scufal kakšno mačko....

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Tudi jaz sem pričakoval vsaj scufano mačko, .... [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Kako pa zgleda scufana mačka? No...vsekakor upam da scufa nazaj...[sm=smiley34.gif]
[sm=smiley34.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif]

blaža -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (31.12.2012 9:57:04)

Po stadijonih z travo, se pa res ne rije s kolesi [sm=zmeden.gif]. Itak te je lepo opozoril. mogoče je pa on zadolžen, da skbi , da bo vse ok na stadionu, kak vzdrževalec,..slikal je pa najbrž zato, če pride do škode, da ima dokaz,.. po mojem pretirano, samo že kmečka pamet ti pravi, da to ni mesto za se vozit s kolesi, da se vso travco zrije,..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.12.2012 10:17:59)

katipi -> RE: Človeška hudobija nima meja!! (31.12.2012 17:43:32)

[sm=smiley22.gif] Uff, kakšen plaz se je usul...
Sem šla še enkrat pogledat, če sem kje napisala, kakšen je štadion, pa nisem. Je pa pretežno asfaltiran in mi smo tistih par minut vozili po asfaltu.
In jaz nisem nikjer zasledila nobene opozorilne table.
Na komentarje o moji nesposobnosti vzgajanja otrok pa raje ne bi.[sm=zaspan.gif]

Stran: [1]