Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Keks s smetano - rok trajanja 29.12.2012 12:23:17
|
|
|
|
Paštetka
|
Nihče?
|
|
|
|
RE: Keks s smetano - rok trajanja 29.12.2012 12:30:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Nihče?
|
|
|
|
RE: Keks s smetano - rok trajanja 29.12.2012 12:34:26
|
|
|
|
Shorty_
|
Hej, pomoje 5-6 dni, več pa že raje ne, ker je le občutljiva smetana.
|
|
|
|
RE: Keks s smetano - rok trajanja 29.12.2012 13:03:36
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz vse kar je kremastega, smetanastega držim v hladilniku nekje 3 dni, največ 4. Potem pa al itak ni več al pa gre v smeti. Če se je ta čokolada in smetana pekla v piškotu potem bi kak dan podaljšala, drugače pa ne kaj si pa delala?
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.12.2012 13:05:00 >
|
|
|
|
RE: Keks s smetano - rok trajanja 29.12.2012 14:42:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Ni se v piškotu pekla smetana. Je pa rastlinska smetana. Pa razmišljam da kremne rezine recimo, ki imajo ogromno smetane ali razne torte, imajo rok trajanja še dlje kot 5 dni. Ma delala sem tiste piškote, ko sem ti slikico poslala, pa je noter malo smetane. Pa sem delala v bistvu, da jih bomo imeli za silvestrovo še, pa sem se prekalkulirala v dnevih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?