![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen testo za piškote 11.12.2012 21:24:07
|
|
|
|
mateyka
|
uporabi npr kremo iz mleka, smetane, sladkorja, rumenjakov in moke (podobna kremi za kremšnite) ali pa kako mascarpone kremo ter prelij s čokolado kot pri pandoro-tu; men so take "smreke" lepe in dobre
|
|
|
|
RE: Kakšen testo za piškote 11.12.2012 21:30:15
|
|
|
|
mateyka
|
aja, sorry - sem šele sedaj dojela, da ti govoriš o keksih (so me "nadstropja" namešala)
|
|
|
|
RE: Kakšen testo za piškote 12.12.2012 13:20:22
|
|
|
|
Paštetka
|
Če lahko počakaš do jutri ti prilepim moje terasaste piškote in napišem recept. Imam slike na drugem računalniku, pa ravno včeraj smo zmazali zadnji kos, tako, da ne morem več poslikati. Delam jih pa że par let, skoz ene in iste, in se jih še nismo naveličali. Sem jih delala tudi lani z deco v vrtcu in so bile kuharice navdušene nad okusom.
|
|
|
|
RE: Kakšen testo za piškote 12.12.2012 22:10:57
|
|
|
|
takotako
|
ja prosim za recept:). še nisem prišla do peke teh piškotov....
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiValentinovi posladki brez pečenjaKo vam zmanjka časa, pa bi svoje ljubljene vendarle radi presenetili z valentinovim posladkom ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.