Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 21:34:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bi tudi šla. Pri nas imajo vsake toliko brezplačnega, pa je vedno nekaj vmes prišlo
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 21:38:52
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Jaz pa ne razumem kam hudiča babbe spravijo tolk čevljev, če vzamem predpostavo,da ne živijo vsi glih v vilah, kjer imajo eno sobo samo za čevlje. V omaro, tako kot štiri slone v fičota .
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 21:46:26
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Uuuu meni od nekdaj. Čakam, da bom imela kak tisočak ali dva na strani, pa šus po noro dober fotoaparat. jOOOOOOOJ jaz bi tud hud aparatič, tak s polmetrskim objektivom Saj bo... cent na cent in sanje postanejo resničnost
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 21:56:33
|
|
|
|
Tippi
|
Saj bo... cent na cent in sanje postanejo resničnost user posted image Joooj tam post na post, kle cent na cent, pa to bom morala živet vsaj še sto let, šteto od danes naprej
< Sporočilo je popravil Tippi -- 6.12.2012 21:57:02 >
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 22:00:33
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Saj bo... cent na cent in sanje postanejo resničnost user posted image Joooj tam post na post, kle cent na cent, pa to bom morala živet vsaj še sto let, šteto od danes naprej saj bo to tudi... dan po dan
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 22:04:30
|
|
|
|
Tippi
|
saj bo to tudi... dan po dan user posted image Oh kako optimistično
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 6.12.2012 22:07:52
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Joooj tam post na post, kle cent na cent, pa to bom morala živet vsaj še sto let, šteto od danes naprej Ko prideš do konca, bo še za eno raketo ostalo
|
|
|
|
RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? 7.12.2012 11:43:18
|
|
|
|
ronja
|
ampak bo gledaj čudovit nasmeh otroka. o tej globini sem govorila prej. Hehe, ja, lepi modeli nas rešujejo Paštetka, tippi, če najdeta kje kak brezplačni tečaj, se pa tudi sama priporočam:) Finance plačljivega trenutno ne omogočajo:D.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?