Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Stanislava_ -> Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:02:26)

Z vseh strani poslušamo, kako smo v krizi, in kako je treba šparat. Ljudstvo pravi, da nima za kruh, enako pravi vlada.

Petarde in rakete se pa še kar na veliko prodajajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Kdo jih sploh še kupuje, če večina še za hrano nima? A za rakete pa je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

LuLu -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:06:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene?
Da imaš ti kaj za vprašat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

ronja -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:07:59)

Ker so enim všeč, ker niso čisto vsi brez denarja in ker od njih dobiva država davek, verjetno... Ne vem, nisem še nikoli kupila in celo v štacuni, kamor hodimo, jih nimajo - princip, ker so baje za družine (sicer cene temu rahlo nasprotujejo zadnje čase[sm=smiley36.gif]).

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:13:38)

jaz malo ločim petarde in rakete. kakšen lep ognjemet pogledat, je fajn. tud glasni niso v primeravi s petadami, ki jih soovražim![sm=smiley21.gif] Petarde so poceni, rakete so pa drug rang.

Se mi pa zdi, da je vsako leto boljše. Da kar napredujemo, kot družba in je obojih, tako raket kot petard zmeraj manj. Malo po malo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.12.2012 19:18:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ronja -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:26:41)

Se mi pa zdi, da je vsako leto boljše. Da kar napredujemo, kot družba in je obojih, tako raket kot petard zmeraj manj. Malo po malo.
Podpis.

Tisti, ki ga nimajo, pa ne kupijo stvari, ki jih ne rabijo.
Hehe, ankica, če bi bilo to res, potem bi bilo veliko manj ljudi v kreditih[sm=smiley36.gif].

Jaz pa ne razumem, zakaj obstajajo ipadi in ipodi, pa jih ima vseeno veliko ljudi. Ali pa šminke, 30 parov čevljev.
Ljudje imamo različne prioritete.

Podpis.

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:30:27)

Jaz pa ne razumem, zakaj obstajajo ipadi in ipodi, pa jih ima vseeno veliko ljudi. Ali pa šminke, 30 parov čevljev.

Jaz pa ne razumem kam hudiča babbe spravijo tolk čevljev, če vzamem predpostavo,da ne živijo vsi glih v vilah, kjer imajo eno sobo samo za čevlje. [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:34:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Jaz pa ne razumem kam hudiča babbe spravijo tolk čevljev, če vzamem predpostavo,da ne živijo vsi glih v vilah, kjer imajo eno sobo samo za čevlje. [sm=smiley36.gif]
Tam veš, ko imamo me kuhlo, pa krožnike, pa rajngle... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:47:11)

Tam veš, ko imamo me kuhlo, pa krožnike, pa rajngle... user posted image

[sm=smiley36.gif]ja samo tam bi šlo! pri takem številu čevljev, kuhl sploh uporabit nimaš cajta. maš prav [sm=smiley36.gif]

Paštetka -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 19:54:55)

Kar se tiče šmink in čevljev....tukaj jaz šparam. [sm=smiley36.gif]Pa pri frizerju, lakih za nohte. Pri kuhlah, loncih pa ne. [sm=smiley36.gif]
Včeraj sem celo šla na bolho gledat, če kdo prodaja modelčke za plastelin od play doh (tiste na tlačlke, ko pridejo razni črvi, pa špageti, zasukani rezanci ipd...), ko jih rabim za dekoracijo sladic, in ni podobnega za kupiti za kuho. [sm=jezicek.gif]

No, saj če ima katera kaj podobnega se ru rudi lahko javi. [sm=jezicek.gif]

Aja, raket, petard, pa tudi ne kpujemo. [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 20:08:19)

Pri kuhlah, loncih pa ne. user posted image

Jaz si pa skor ne upam poveddat, kaj je moja šibka točka [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 20:14:46)

Jaz pa ne razumem kam hudiča babbe spravijo tolk čevljev, če vzamem predpostavo,da ne živijo vsi glih v vilah, kjer imajo eno sobo samo za čevlje.
Pa,enkrat se je tu na rr ena razburjala, ker ji soseda ne dovoli imet 2 omaric za čevlje na hodniku...[sm=smiley36.gif] Da nima kam dat svojih čevljev potem...

ja samo tam bi šlo! pri takem številu čevljev, kuhl sploh uporabit nimaš cajta. maš prav

Če maš tok štiklov, ti kuhat niti ni treba;).

paštetka, glede šparanja sva na isti valovni;).

tippi, z besedo na dan. Bolj blesave hobije kot jih mam jaz, si skoraj težko zmisliš. Recimo mene lubi vsake toliko zelo vljudno vpraša, če res rabim eno škatlo pregorelih žanic[sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 20:28:06)

ronja [sm=smiley36.gif]
moji hobiji niso glih nenavadni (fotografija in še mnogo tega), ampak sem ciljala bolj na "hrčkanje" in na tisto, čemu se v štrcuni ne morem upreti [sm=smiley36.gif]

vazelini + gamaše in kape (bolj se barvno klapa, boljš je) [sm=smiley36.gif] imam posebno omaro (ni treba posebej poudarjati, da je ogromna [sm=smiley36.gif])

joooj seveda. za toplejše mesece, pa pri meni brez raznoraznih rutk, rut in trakov, ne gre!

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 20:31:54)

če res rabim eno škatlo pregorelih žanicuser posted image

hahahah dej prosim povej za kaj rabiš pregorele žarnice, potem pa še povej, zakaj jih rabiš tolk velik [sm=smiley36.gif]

Paštetka -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 20:33:54)

Tippi v katerem programu obdeluješ fotke?

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 20:40:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Tippi v katerem programu obdeluješ fotke?

Jaz sicer vedno trdim, da za dobro fotko ne potrebuješ vrhunskega aparata, niti obdelovanja, da je dovolj lep motiv in seveda, da imaš malo oko za fotko (a je tole brati samovšečno?[sm=smiley36.gif]), ampak sem pa tja še vedno kaj obdelam... tukaj http://www.freeonlinephotoeditor.com/

Paštetka -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:00:26)

To imaš Tipi, čisto prav. Se strinjam. Samo, veš tiste družinske fotke, ko glih ne moreš lovit svetlobe, ker loviš trenutek... [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:15:09)

Za novoletne okraske, pa za bazo za figurice... do česar seveda še nisem prišla[sm=smiley36.gif].

Kar se fotografiranja tiče se strinjam, samo rabiš pa nekaj, česar v našem stanovanju ravno ni v izobilju - dobro svetlobo in ne preveč nabasano ozadje[sm=jezicek.gif]

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:16:12)

Pri družinskih pač daš vse od sebe, potem pa pride ven kar pač pride [sm=smiley36.gif] itak je pri teh družinskih pomembna globja vsebina in zgodba, kot pa detajli, kako stoji vaza in ali ni morda na mizi preveč "rekvizitov", ki niso glih za na fotko[sm=smiley36.gif]. Tistga itak ne bo nihče opazil. [sm=smiley1.gif]

Včasih pa tud taka kakšna rata [sm=bravo.gif]

ronja -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:19:08)

Tistga itak ne bo nihče opazil.

Try me[sm=jezicek.gif]. Pri nas včasih umaknem pol, da bi se vsaj videlo to, kar v principu slikam, pa še vedno so fotke, ko da je atomska bomba pristala pri nas doma[sm=smiley36.gif]. Takle mamo[sm=smiley36.gif]. Sicer je pa fotografija tudi meni všeč, samo še nič ne vem o tem - mam pa na wish listi za se naučit[sm=smiley1.gif].

Stanislava_ -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:22:25)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Ne vem. Tisti, ki jih kupujejo, verjetno še imajo denar, da si jih lahko privoščijo. Tisti, ki ga nimajo, pa ne kupijo stvari, ki jih ne rabijo.

Nekateri ja...pri nekaterih pa je žal občutek, da če ni kruha, naj bodo vsaj igre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .

Jaz bi zahtevala plačilne liste in odrezke od pokojnine. Če je plača premajhna, nema raket [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], petard pa v nobenem primeru.
Toliko špara država, toliko programov je, ne zna pa reči ne neumnostim.

Stanislava_ -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:28:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

V omaro, tako kot štiri slone v fičota [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

LuLu -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:30:49)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

. Sicer je pa fotografija tudi meni všeč, samo še nič ne vem o tem - mam pa na wish listi za se naučit[sm=smiley1.gif] .
Uuuu meni od nekdaj. Čakam, da bom imela kak tisočak ali dva na strani, pa šus po noro dober fotoaparat.

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:31:17)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Tistga itak ne bo nihče opazil.

Try me[sm=jezicek.gif]. Pri nas včasih umaknem pol, da bi se vsaj videlo to, kar v principu slikam, pa še vedno so fotke, ko da je atomska bomba pristala pri nas doma[sm=smiley36.gif]. Takle mamo[sm=smiley36.gif]. Sicer je pa fotografija tudi meni všeč, samo še nič ne vem o tem - mam pa na wish listi za se naučit[sm=smiley1.gif].

[sm=smiley36.gif] Fotograf itak opazi vse, oziroma tisto, kar je zanj moteče. če boš dala nekomu za pogledat slikco otroka, ne bo opazil, da so v ozadju na tleh smokiji, ali pa kup nezlikanega perila [sm=smiley36.gif] ampak bo gledaj čudovit nasmeh otroka. o tej globini sem govorila prej. [sm=smiley1.gif]

Če se boš spravila na kakšen fotografski tečaj, mi pliz javi, jaz se prec javim. na začetnega, se razume [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Zakaj so petarde in rakete sploh dovoljene? (6.12.2012 21:33:48)

Uuuu meni od nekdaj. Čakam, da bom imela kak tisočak ali dva na strani, pa šus po noro dober fotoaparat.

jOOOOOOOJ jaz bi tud hud aparatič, tak s polmetrskim objektivom [sm=smiley36.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>