|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kremšnite
21.11.2012 11:57:28   
gsatalema
mož ima roj. dan in je veliki ljubitelj kremšnit... in vsi ostali tudi user posted image . Ker sem vedno kupovala kremfix in jih iz te kreme delala( ker je na izi), bi sedaj poskusla doma narejeno kremo. Upam, da imaste kakšen recept user posted image . Samo da bo dober in enostaven...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kremšnite
21.11.2012 13:46:32   
thaiss
jaz jih delam po tem receptu, in so super

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2012 14:18:41   
StrawberrY
Vanilijeva krema

5 dl mleka, 15 dag slad., 3-4 jajca, 6-7 dag moke, žlička ruma (jaz ga ne dam vedno), van.sladkor

Rumenjake mešamo s tretjino sladkorja, iz beljakov pa naredimo sneg. Že trdemu snegu med stalnim mešanjem počasi dodajamo preostali sladkor. Vmešanim rumenjakom prilijemo žlico mleka, dodamo van.sladkor in moko, počasi prilivamo vrelo mleko in moćno mešamo. Krema naj vre 2-3 min- vmes non stop mešaj, jaz kar z mikserjem, da se ti ne nareijo grudice. Nato dodamo še žličko ruma in sneg. Umešamo ga le toliko, da se zakrije.

S to kremo jaz delam princeske, kremšnite, kremo za torto (včasih dodam notri še malo maskarponeja), za sadne košarice,...

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2012 15:06:13   
Paštetka
Gsatalema, jaz sem se s Kremfixa za kremšnite tudi kao želela vrniti na doma narejeno kremo. Sem hitro prešaltala nazaj na kremfix. user posted image user posted image To je edina krema, ki jo uporabljam iz vrečke.

Kljub vnetemu mešanju se mi skoz prismodi. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 21.11.2012 15:07:30 >

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2012 19:16:11   
ronja
Glih danes sem jih naredila:) Razmerje: liter mleka, 6 jajc, ostalega ne vem na pamet, razen da porabim eno listnato testo za spodaj (zgoraj dam čokolado, delam zagrebške), pa pol litra smetane za te količine.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2012 19:59:09   
gsatalema
Hvala drage ženskice... bom poskudla naredit user posted image . Sicer sem danes za vsak slučaj vseeno kupila kremfix, da se mi ne bi povabljenci in predvsem mož smejali če bi kaj čudnega ratalo user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2012 20:00:34   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Hvala drage ženskice... bom poskudla naredit user posted image . Sicer sem danes za vsak slučaj vseeno kupila kremfix, da se mi ne bi povabljenci in predvsem mož smejali če bi kaj čudnega ratalo user posted image .

Pri moji kremi nimaš kaj falit. Ti samo fejst mešaj, tako in drugače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2012 8:04:39   
gsatalema

Hvala drage ženskice... bom poskudla naredit

Ha,ha... tiskarski škrat - pa tako blizu sta.

Kaj pa če si kar z mikserjem mešam, ker z roko ne vem če bom zmogla( bolijo kot hudič)?

Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2012 9:27:55   
ronja
Ti samo fejst mešaj, tako in drugače

hehe, kako si pa to mislila? a da če se ji prismodijo, naj pa potem kasneje zvečer al kako?user posted image

gstalema, jaz snega ne bi vmešala z mikserjem, ker bi se znalo vse skup malo sesest. Na štedilniku, ko pa mešaš rumenjakovo kremo, pa v principu lahko, samo moraš pazit, da mešaš dovolj po dnu, tako da se bolj kako drugo orodje (beri kuhlauser posted image ) obnese;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2012 12:09:01   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Hvala drage ženskice... bom poskudla naredit

Ha,ha... tiskarski škrat - pa tako blizu sta.

Kaj pa če si kar z mikserjem mešam, ker z roko ne vem če bom zmogla( bolijo kot hudič)?

Z mikserjem ja. Na koncu pa narahlo vmešaš sneg, z lopatico, kuhlo,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2012 12:10:36   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ti samo fejst mešaj, tako in drugače

hehe, kako si pa to mislila? a da če se ji prismodijo, naj pa potem kasneje zvečer al kako?user posted image

Mož bo zadovoljen, s kremšnitami ali brez user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.11.2012 12:58:27   
gsatalema

Mož bo zadovoljen, s kremšnitami ali brez user posted image

Bom se potrudla user posted image user posted image user posted image , ga bom namazala samo z smetano user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Katero ime?
qloq

Katero ime bi vi izbrali za deklico?

Aneja (38%)

Amadeja (12%)

Alina (27%)

Adrijana (4%)

Anita (10%)

Alya (9%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!