Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: če ima katera Tiny Love Activity Centre... 17.11.2012 17:39:49
|
|
|
|
m_o_i
|
iii, a tole se se da kupit!? sem mislila, da je to neka prastara zadeva so ga imeli v razvojni ambulanti in je Eliasu bil nenormalno vsec-sploh oni pajacek, ki ven skoci eno leto sva tja hodila in vsakic je na tole pritiskal...
|
|
RE: če ima katera Tiny Love Activity Centre... 17.11.2012 19:06:31
|
|
|
|
tulpek
|
Ah, js sem pa že mislila, da imaš kaj za prodat, še z dostavo ne bi bilo problema... sva pa očitno hodili (oz. mi še hodimo) v isto razvojno in tudi našemu je grozno všeč, zato pa iščem... v prodaji v slo tega žal ni več.
|
|
|
|
RE: če ima katera Tiny Love Activity Centre... 17.11.2012 19:41:28
|
|
|
|
m_o_i
|
ce hodita v Velenje, potem je ista stvar drugace pa-ce smem: jaz sem mu nabavila par stvari, ki so mu bile vsec (kuhinja kot v razvojni-ceprav je fant-, kocke kor v RA, vozicek za puncke-ker ga ni spustil iz rok, ko smo bili na obisku pri punckah), pa mu niso bile(vec) tako zanimive... se one PVC zogice v sotoru smo navlekli domov(jaoooj, kak sem jezna na njih!!! samo pobirala sem jih po celem stanovanju), zdaj pa jih imam na omari ce je skoz na dosegu rok, potem zgubi atraktivnost...
|
|
RE: če ima katera Tiny Love Activity Centre... 17.11.2012 20:14:20
|
|
|
|
tulpek
|
moi, ja v velenju.... sicer js sploh nič ne kupujem, ker imamo od prvega kar dosti igrač, samo tole mi je pa tak všeč :) sicer pa ja, ko je enkrat doma, ni več tako zanimivo, to sem že ugotovila. Itak sem pa mogla kupit tiste kocke (če misliš tist, kjer so 3 take fajn noter, pa nekaj se pritisne in zavrti, pa še nekaj for je), ker sem v nekem trenutku spoznala, da ta moj revček še niti ene lastne igračke ni dobil in je 3letnik nor na njih tamali (7m) pa jih samo začudeno gleda...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?