Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne so moje pravice? 15.11.2012 10:43:50
|
|
|
|
madela
|
Lulu,ja imamo dobre odnose v družini. Nas je 5,še dva sinova z zdajšnjim partnerjem-možem. Seveda lahko računam na njegovo pomoč,ampak on je zelo nekonfliktna oseba in kreganje bi bilo z njegove strani zadnje,kar bi storil. Jaz sem bolj tako,da grem prej v napad. In kot pravim,sem bila prestrašena ampak ne zase,za hčerko. Jaz se bivšega kretena ne bojim,nikoli se ga nisem. Niti takrat,ko sva bila še skupaj.
|
|
|
|
RE: Kakšne so moje pravice? 15.11.2012 10:50:19
|
|
|
|
end1
|
Sam da ne boš preveč razočarana. Kaznivo dejanje ogrožanje varnosti se ponovem preganja na zasebno tožbo, zato si boš morala kar sama shranit SMS-je. Če boš šla na policijo in zahtevala podati ovadbo na zapsinik, bodo o tem le obvestili tožilstvo in ne bo šlo nič na sodišče. Zasebna tožba pa je strošek. Jaz bi SMS-je, če seveda so v njih grožnje, pokazala na CSD-ju.
|
|
|
|
RE: Kakšne so moje pravice? 15.11.2012 10:54:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz se bivšega kretena ne bojim Ne tak noooo, sami si izbiramo partnerje Moram pa ti napisati, da se vidi, da si se pomirila. Ker prvi posti so bili taki, kot da ti tisti trenutek stoji pred vrati, in kaj narediti HB na noči, katere se prespi in se zjutraj na kako stvar malo drugeča pogleda.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?