Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A govori katera Portugalski? 12.10.2012 15:46:26
|
|
|
|
nyna84
|
Jaz znam uno: Nossa, nossa Assim você me mata Ai, se eu te pego, Ai, ai, se eu te pego
|
|
|
|
RE: A govori katera Portugalski? 12.10.2012 15:47:31
|
|
|
|
Paštetka
|
Ja, saj to rabim za prevest
|
|
|
|
RE: A govori katera Portugalski? 12.10.2012 15:52:59
|
|
|
|
nyna84
|
Dobiš na netu ogromno prevodov, jaz sem si pomagala z nagleškim, je bil najbolj točen, slovenski zvenijo "čudno": Wow, Wow This way you're gonna kill me Oh, if I catch you, Oh my god if I catch you Delicious, delicious This way you're gonna kill me Oh, if I catch you, Oh my god if I catch you Saturday at the party Everybody started to dance Then the prettiest girl passed in front of me I got closer and I started to say Wow, Wow This way you're gonna kill me Oh, if I catch you, Oh my god if I catch you Delicious, delicious This way you're gonna kill me Oh, if I catch you, Oh my god if I catch you
|
|
|
|
RE: A govori katera Portugalski? 12.10.2012 16:00:27
|
|
|
|
Paštetka
|
Zdajpa še rabim prevod v otroški jezik. Kako naj povem otroku, kaj stric poje?
|
|
|
|
RE: A govori katera Portugalski? 12.10.2012 16:15:26
|
|
|
|
nyna84
|
Jaz mu raje ne bi. No, sej moji dve jo tudi vedno pojeta (ta velika zna že celo besedilo na pamet), ampak nista nikoli vprašali kaj poje. Sej ne, da se pritožujem . Pa zapoj v stilu: Uau, uau, zelo si mi všeč, rad bil bi s tabo, rad bil bi s tabo
|
|
|
|
RE: A govori katera Portugalski? 12.10.2012 19:47:29
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan http://www.youtube.com/watch?v=3BqPKz8_akI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Cc3x11Vuah0 To poznamo. Moja maladva sta že svoje besedilo napisla. Nosa, nosa, Kri mi teče z nosa, Daj mi en robček, Daj, daj mi en robček Se že veselim, da bomo končno spet čez par let imeli dobre tekstopisce v naši deželi in ne bo vse na varijano: jaz bi oh in ja oh no , jee , jee.... Portugalsko sem se začela učit pred parimi mesci in je res pessimo!!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?