|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: biti z njim ali ne biti
11.10.2012 13:39:50   
Anonimen
Avtorici posta: če je vse zgoraj navedeno resnično, kar osebno močno dvomim, pa samo to: imaš res jajca, da kot ljubica v pravem pomenu besede, nas sprašuješ kaj narest, in upaš da ti bo kdo dal kakšen pameten odgovor....pa daj no, si malo kuku? Tako ti ,kot tvoj dragi poročeni moški, sta nesposobna sprejemati pametne odločitve, kar je razvidno iz vajinih dosedanjih dejanj, zato v imenu otrok, ki bodo tukaj največ trpeli, dajta se zresnit in enkrat pomislit še na koga drugega kot sebe....to kar počneta je skrajno egoistično, teptata po vseh, ki so vama blizu in jim natikata roge. Tudi če bosta kdaj skupaj, da bo on ločen, sigurno ne bo trajalo, za sabo pa bosta spet pustila razdejanje......meni gre na bruhanje res!!!!

(odgovor članu Ajra RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
11.10.2012 15:12:54   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
....pa daj no, si malo kuku?

lol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.10.2012 15:21:14   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

....pa daj no, si malo kuku?

lol user posted image

user posted image user posted image user posted image

Huda! do jaja!!user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.10.2012 19:13:53   
Anonimen
Avtorici "po domače"; ti bi je*ala, a ga ne bi ućerala' bi reku moj fotr. Bi ga mela da ti pomaga finančno, tam pa tam po luliki poboža, drugače pa ni toliko zanimiv a ne? Mislim zdaj ko hoče kao resno. heheh draga moja; ti ga imaš rada raavno toliko kot imam jaz našega finančnega u naši firmi, ko mi da plačo 15ga. No ja, sexava glih ne, ni pa slaba ideja user posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
11.10.2012 19:24:07   
annai
1. kri ni voda in vedeti moraš da bodo imeli njegovi otroci vedno prednost pred tvojim.
2. če dela tako z ženo...zakaj nebi enkrat s tabo...in ali si pomislila da si do sedaj edina s katero je varal svojo ženo...?
3. njegovim otrokom boš vedno ***** ki je narazen spravila mamico in očka, zato ne upaj preveč da boste živeli kot srečna družina...
4. kdo pravi da ne bo spoznal po nekem času skupnega živjenja da mu je žena še vedno več kot ti, da je z njo in otroci še vedno družina...?

vpašaj se kaj delaš s svojim, njegovim in otrokovim življenjem...

pa veliko sreče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.10.2012 19:32:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: annai

1. kri ni voda in vedeti moraš da bodo imeli njegovi otroci vedno prednost pred tvojim.

Na žalost to ne drži user posted image
Poznam primer ko oče živi z svojo novo in njenim otrokom, njegove2 pa ga vidita vsak drugi vikend. Velikokrat gre z novo in njenim otrokom kam ko njegova otroka ne gresta in vsako leto grejo sami3 na dopust njegova otroka pa ostajata pri mami, ki po besedah nove ni pol ku*** vredna in ne naredi nič za otroke!!!

(odgovor članu annai)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
11.10.2012 19:45:52   
Tippi

Avtorici "po domače"; ti bi je*ala, a ga ne bi ućerala' bi reku moj fotr. Bi ga mela da ti pomaga finančno, tam pa tam po luliki poboža, drugače pa ni toliko zanimiv a ne? Mislim zdaj ko hoče kao resno. heheh draga moja; ti ga imaš rada raavno toliko kot imam jaz našega finančnega u naši firmi, ko mi da plačo 15ga. No ja, sexava glih ne, ni pa slaba ideja user posted image

Bi rekla, da je tole zelo direktno povedano, malo humorno user posted image user posted image , ampak bo po moje kar držalo. kaj praviš avtorica posta? A je kaj na tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.10.2012 23:39:19   
Anonimen
Tako bom rekla, ja mi marsikaj nudi, ampak nisem zarad tega z njim, saj mi ni kar takoj na začetku kaj kupil in plačal, pa sem tud bla z njim. Jaz brez te njegove pomoči tud preživim, tako kot sem prej. Saj razumem, da ste v večini napadalne, mogoče ste celo bile kdaj prevarane žene. Ampak ni vse tako kot zgleda, kdo pa vam garantira, da se ne boste vi ali vaš partner zaljubile v drugega/o, varale? Tako, da ne bit tolk svetniške no, ne zagovarjam tega početja, ampak ni vse tako enostavno kot zgleda, ne veste cele zgodbe. In kar se njegovih otrok tiče, je res zelo veliko z njimi, tudi čustveno, ne samo finančno. Pa tega ne vsem samo, ker mi on pove. Moja prijateljica je namreč njihova soseda in sem tudi od nje marsikaj slišala.

Sicer pa hvala, vsem, ki ste svetovale brez obsojanj. Sem se odločila, da ne bom več z njim, pravzaprav sem do včeraj kolebala, potem pa mi je napisal sporočilo, da če bom njegova mi bo on kupil nekaj, kar sem si jaz včeraj sama želela kupit, pa žal niso imeli. Dol mi je padlo, ko sem to prebrala, kao pogoj, nikoli prej ni kaj takega izjavil.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
12.10.2012 16:17:48   
pelin

Tako bom rekla, ja mi marsikaj nudi, ampak nisem zarad tega z njim, saj mi ni kar takoj na začetku kaj kupil in plačal, pa sem tud bla z njim. Jaz brez te njegove pomoči tud preživim, tako kot sem prej. Saj razumem, da ste v večini napadalne, mogoče ste celo bile kdaj prevarane žene. Ampak ni vse tako kot zgleda, kdo pa vam garantira, da se ne boste vi ali vaš partner zaljubile v drugega/o, varale? Tako, da ne bit tolk svetniške no, ne zagovarjam tega početja, ampak ni vse tako enostavno kot zgleda, ne veste cele zgodbe. In kar se njegovih otrok tiče, je res zelo veliko z njimi, tudi čustveno, ne samo finančno. Pa tega ne vsem samo, ker mi on pove. Moja prijateljica je namreč njihova soseda in sem tudi od nje marsikaj slišala.

Sicer pa hvala, vsem, ki ste svetovale brez obsojanj. Sem se odločila, da ne bom več z njim, pravzaprav sem do včeraj kolebala, potem pa mi je napisal sporočilo, da če bom njegova mi bo on kupil nekaj, kar sem si jaz včeraj sama želela kupit, pa žal niso imeli. Dol mi je padlo, ko sem to prebrala, kao pogoj, nikoli prej ni kaj takega izjavil.

Poglej...čisto lahko se zgodi, da se nekega dne zatreskam v drugega...ali pa to zadane mojega moža...ljubezen ubira čudna pota...vendar ...ti, si sama povedala, da nisi zaljubljena v tvojega ljubimca....ti si sama izjavila, da to ni to....da ga ne ljubiš in se zato nagibaš k temu, da se z njim ne bi poročila oz. začela javno resno vezo...Tako , da se ti na moreš niti pod razno izgovarjati na zaljubljenost...ti si enostavno z njim zaradi profita...iz koristi...iz čistega materialnega egoizma...in to je tukaj tisto, kar je obsojanja vredno....otrokom, ženi...jemlješ očeta in moža ( ki te na žalost morda resnično ljubi) zato, ker ti pride prav in ne zato ker ne moreš živeto brez njega, ker ga na smrt ljubiš...saj sem že rekla...ti si ljubica...
Da si materialist, je odkril najverjetneje že on...in zagotovo je podobne ukrepe izvajal že prej...vendar tebe to ni motilo...oz. ti je bilo to všeč....sedaj, pa ko si prebrala nekja neprijetnih pripomb glede tega, si najverjetneje malo spregledala... eh...ali pa tudi ne...

< Sporočilo je popravil pelin -- 12.10.2012 16:19:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.10.2012 18:01:37   
Anonimen
Ne res ga ne ljubim, imam ga pa rada, resnično in iskreno, vendar to zame ni dovolj za resno vezo. In ja sem ljubica, tega se zavedam, nisem pa materialistka, ker nisem zaradi denarja z njim, mislim ste napihnile, ko da mi 500 evrske daje dnevno, sem bila z njim še preden mi je kaj kupil, tak da...

Sicer pa nima smisla, itak ste me obsodile in si mislite svoje.

Kar se pa očeta mojega otroka tiče, Ko je ena napisala. Sva ločena, ampak v zakonu ni bilo varanja (dobro za njega ne dam roke v ogenj, ampak mislim da tudi ne), razšla sva se zaradi drugih stvari.

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.10.2012 19:35:29   
Anonimen
Avtorici posta: zakaj misliš da te večina tukaj obsoja? Jaz vem zakaj te, zato ker prihajam iz tiste druge strani tvoje zgodbe...in sicer sem hči očeta, ki je imel ljubice in je varal, ni ga bilo cele vikende doma, ker je bil z njo, ni hodil z nami na dopust, ker je bil z njo, moja mama pa je doma trpela (ampak to je že druga zgodba). Prej ali slej je prišlo vse na dan, starša sta se ločila in oče se je potem poročil z ljubico. Seveda je nikoli nismo sprejeli, še huje, ona je razlog za to, da imava z očetom sedaj komaj da še kakšen odnos.
Lahko pa povem tudi to, da sem bila tudi že v taki situaciji, da sem se skoraj zaljubila v nekoga, kljub temu, da imam moža in otroka za umret rada, pa sem se zavestno odločila, da ne bom šla tako daleč in se je HB vse dobro končalo. Zato vem, da se stvari ne "zgodijo" kar tako, ampak ker smo odrasle osebe, sprejemamo odločitve. In vidva sta oba sprejela odločitev, on da bo varal, ti da boš ljubica. Tako da tukaj jaz osebno ne vidim izgovorov, da se stvari pač zgodijo. Sprejmi odgovornost za svoja dejanja in ne zdaj valit krivdo na "življenje". Če nisi z njim zaradi denarja, in da nisi z njim, ker si neskončno zaljubljena vanj (ker praviš da ga imaš rada, to pride v zvezi ponavadi kasneje), sklepam da potem nimaš nobenih moralnih zadržkov, da se zapletaš s poročenimi moškimi. Tako da za moje pojme si taka kot vse ostale, ki egoistično razdirajo družine (seveda so krivi tudi in predvsem možje ki varajo), in potem iščejo neko opravičilo in potuho, ki je pač tukaj ne boš dobila, ker kot so ti že napisale: biti žena ali ljubica sta popolnoma dve različni stvari in ti NISI za ženo, tebi je vloga ljubice pisana na kožo. Jaz samo upam, da bo tvoja naslednja žrtev nekdo, ki nima žene in otrok, ampak samski moški, ki nima potrebe po ženi, ampak ljubici in samo to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
12.10.2012 20:48:54   
Anonimen
Ja super, vse si pogruntala, bravo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
12.10.2012 21:52:20   
mateyka
ja ni kej dost za gruntat; na žalost kej več ni v tej zgodbi. če bi bilo, bi bla romeo in julia, zdej si pa ena anonimna samohranilka z ljubimcem, ki ima veliko "službenega dela" in je (zarad tebe) dostikrat zdoma, ter obenem trdi da je skoz z otroci, vse pedena in je skor samohranilc. aja, ša mati njegovih otrok je rahlo retardirana in nesposobna. v glavnem to je to..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.10.2012 21:53:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.10.2012 21:52:49   
Stanislava_

Sicer pa nima smisla, itak ste me obsodile in si mislite svoje.

Obsodili toliko kot se ti počutiš, da sodbo potrebuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.10.2012 21:55:16   
Stanislava_

Ne res ga ne ljubim, imam ga pa rada, resnično in iskreno, vendar to zame ni dovolj za resno vezo.

In tudi na svoje vprašanje si že odgovorila - ni pomembno, kaj mislijo drugi, pomembno je, kaj ti čutiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.10.2012 8:08:56   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Moje mnenje:
kot prvo, če bi on res želel živeti s tabo, tvoja odločitev živeti skupaj ali ne, ne bi bila pogoj za ločitev. Ločil bi se enostavno, ker bi videl, da si ti tista prava in ne žena. Tako pa mu kar paše sedeti na dveh stolih. Ti si super popestritev, bez kakih večjih obveznosti in teženja, za seks in sproščen pogovor, žena pa za skrb in nego njega in otrok (beri kuharica, perica, nasploh služkinja). On mora najprej pri sebi ugotoviti, kaj pravzaprav hoče. Ozirma predvidevam, da mu tako kar paše.
Kot drugo pa, če on ni tisti pravi, če ni tistih pravih občutkov, ne vem, zakaj bi živela skupaj? Še ena zveza, ki bi bila na začetku super, a bi po vsej verjetnosti v kratkem začelo škripat - ker so vajina izhodišča, zakaj biti skupaj - napačna.

H dobremu odnosu na dobrih temeljih spada tudi to, da sta si osebi predani, imata skupne cilje in sodelujeta in se podpirata. On ni predan, ker sedi na dveh stolih, ti tudi ne, ker ga ne ljubiš.

Me pa čisto off topic zanima, kako vama uspeva furat podaljšane vikende in noči. Žena ve in sprejema al kako?

Je verjetno na službenem potovanju ;)

Z vsem se načeloma kar strinjam, le tisto odebebljeno bi malo popravil, modificiral, če mi dovoliš - ločil bi se enostavno že zato, ker bi vedel, da žena NI tista prava. Tako samo izsiljuje odločitev avtorice, spretno poskuša razlog, vzrok, motiv odločitve za eventualno ločitev prenesti na drugega. Klasična čkapi!

Sem tridesetletna ženska z otrokom, dve leti se že dobivam s poročenim (42) moškim. Ja, vem, da se to naj ne bi počelo, amapk zapletla sva se, zdaj je kar je. Veliko sva skupaj, prespi pri meni, podaljšani vikendi, krajši dopusti. Veliko mi pomaga tudi finančno pri večjih izdatkih (mu denar ni problem, jaz pa nimam ravno bajne plače). Do mojega otroka je ljubeč in radodaren, mene "po rokah nosi", me ima rad. Ampak kljub vsemu temu, se ne morem odločit za korak dalje. Pred nekaj dnevi mi je namreč po nekem prepiru rekel, da se moram odločit kaj želim, on bi rad da zaživimo skupaj (midva, moj otrok in njegova dva otroka), bi se ločil. Jaz pa enostavno ne vem kaj naj. Imam ga rada, prijetno mi je z njim, sex je fantastičen, pogovarjava se lahko čisto odkrito o vsem, ampak ne ljubim ga, ni "tistega nekaj", ni tistega norega občutka, da je cel svet tvoj. Sem nerazumna?

Mensezdi, da si še kako razumna. Dobro se zavedaš lastne situacije, položaja, dobro si preračunala, pretehtala na kakšen način ga izboljšati in se v dokaj tvegano avanturo spustila dokaj premišljeno ne ozirajoč se na morebitne posledice. Da ne čutiš "tistega nekaj" zaradi česar se ti zdi, da bi ga lahko vzljubila je popolnoma razumno, logično, le zakaj bi si dovolila trenutek, ali nemara celo obdobje slabosti in ogrozila optimalni tertman, ki ti ga trenutno nudi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
13.10.2012 9:39:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
13.10.2012 18:30:05   
majčica1508
Same limonade zadnje čase na forumuuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.10.2012 19:54:19   
liliana
Ja...kurb.arija je vedno bila prisotna.....in zanimiva.....če ne drugače, za zgražanje......Ana Karenina je res tragično končala, zanimivo je pa bilo roman brati ali pa filmo gledati....

Naše lastno popolno in vzorno življenje, zrelih, mentalno zdravih, odraslih osebnosti je pač dolgočasno......

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.10.2012 20:34:53   
ronja
Pelin, saj delno se strinjam, samo malo pa pretiravaš, ker se dejansko bere kot da bi možje samo delo delali... Saj tudi ljubica skrbi za celo gospodinjstvo, je celo samohranilka, tako da ima dejansko še več dela. Mi imamo sicer otroke in moža, vendar ta tudi pomaga, ni samo več dela zato, delo tudi vzameuser posted image . Res moraš skuhat 2x več, če je tudi on, ampak potem pa on pospravi posodo, recimo:). Res je več za oprat, ampak on obesi perilo, recimo. Tako da smo po moje me na boljšem. Čeprav sem jaz verjetno ljubica, glede na to, da nisva poročenauser posted image .

Kar se tiče tega, da ona jemlje moža ženi in otrokom - to je njegova odločitev, ne njena. On sam zanemarja družino z vsemi temi izhodi, ne ona. Zakaj to počne, vesta pa on in njegova žena... Tako da tu ima vsak svoj del krivde, kot že rečeno.

In LIlijana ima prav: punce, a ste ve vse tako obsojale tudi Laro in dr. Živaga? Ali samo anonimne slovenke?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.10.2012 11:32:30   
Vijoličarka
Milsim da se je naša Anonimna prav odločila. On ji je povedal svojo olepšano varianto, sosedje pa tudi ne vedo vsega, ampak jim v oči pade tisti, ki dela največjo predstavo. In res se je izkazalo, da on svojo naklonjenost izkazuje s stvarmi, ki se kupijo.

Kar se tiče 'jemanja očeta družini'. Za tango sta potrebna dva. On je tisti, ki ima družino in obveznosti in če bi se on odločil, da bo ali zvest ali da bo prej uredil zadeve, preden si poišče nekaj 'postrani', te zveze ne bi bilo, pa če bi se naša Anonimna še tako trudila. Sama mislim, da nihče nikdar nikogar ne ukrade, ker prvič ljudje niso stvar, da bi se jih kradlo in drugič, vsak ima svojo vest in pamet.

Posebne tragedije ne bo, ker on je imel itak rezervno varianto. Bo pač ostal z dosedanjo ženo. Mogoče bo zdaj tudi malo več doma, ko se bo obseg 'službenih dolžnosti' zmanjšal in bo postoril še kaj več, kot kupoval darila in kdaj pa kdaj šel na roditeljski sestanek.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
15.10.2012 14:00:01   
tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
..., ko se bo obseg 'službenih dolžnosti' zmanjšal in bo postoril še kaj več, kot kupoval darila in kdaj pa kdaj šel na roditeljski sestanek.

No ja, verjetno bo "v službi" kmalu spet več dela - na drugi lokaciji.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
16.10.2012 11:34:42   
ronja
Ali pa ga bo streznilo in se bo potrudil doma najt to,kar mu je zdaj ušlo... Kaj če bi bili bolj optimistični?user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 48
16.10.2012 11:55:20   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Ali pa ga bo streznilo in se bo potrudil doma najt to,kar mu je zdaj ušlo... Kaj če bi bili bolj optimistični?user posted image

kar bodi, še namesto njega - mogoče bo karma šla v reverse user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
16.10.2012 12:49:52   
dreamhorse
Kaj pa če, takrat ko "gre na govorilne ure" gre dejansko k drugi ljubici

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?