|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bradavice na prstku...
24.9.2012 17:19:16   
Anonimen
hčerkica stara 3,5leti ima na prstku dve bradavički in me zanima kako se to odstrani? Zanima me ali se sploh kaj dobi v lekarni za tako majhnega otroka ali je potrebno iti k zdravniku?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bradavice na prstku...
24.9.2012 20:01:31   
mini86
pejt v lekarno in kupi tako tekočino k se jo nanaša kakor lak in je za bradavice in kurje oko..js bi probala prvo s tem, predno bi jo peljala k zdravniku..in je to tudi za otroke..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2012 20:37:19   
Anonimen
veste mogoče kako se reče tele tekočini?,ker sem vprašala v lekarni in mi pravi,da za tako majhne otroke se nič ne dobi:(

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2012 20:55:58   
mini86
collodium keratolyticum-upam da prav prepisala:)

to sem js za našga tri letnika dobila..je imel verjetno otišanc in mu je tole pomagalo..piše pa še da je to dermalna raztopina za odstranjevanje kurjih očes in bradavic..
nam je že ena "kura" pomagala..3 dni nanašaš 2x na dan in potem namočiš..če ne pomaga takoj zadevo ponoviš

bistvo je da te raztopine vsebujejo mlečno kislino in pa salicilne kisline..pa je pol vseeno kako se imenuje

upam da vam rata brez zdravnika

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.9.2012 9:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2012 9:41:49   
mini86
mislm da je na trgu malo morje teh zadev..enim pomaga eno drugim drugo..ti se pa odločiš s čim boš prvo začelauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2012 9:58:21   
Nika v službi
Verrumala v tujini ne dobiš več brez recepta...

Mi smo poskusili marsikaj, funkcionirala pa je le Justova ognjičeva krema.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2012 10:00:04   
mini86
maš pa tud homeopatske za te bradavice

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2012 10:23:35   
Anonimen
Pozna katera KOLODIJ za odstranjevanje bradavic.Sem danes kupila v lekarni in sem ji povedala koliko je hčerka stara vendar sem v navodilih videla,da piše od 5leta naprej.Mislite,da lahko vseeno uporabim pri hčerki stari 3,5let?

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2012 13:04:29   
dreamhorse
Meni so na rokah (imela sem jih cca 40) izginile takoj, ko sem pozabila na njih in jih nehala mazat s sem živim.
Potem se mi je na nogi naredila, spet mazala z tem "lakom", nič pomagalo.. potem sem namazala z medom. je izginila ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2012 15:26:58   
mini86
krog okoli bradavice namaži z kakšno mastno kremo pa potem daš to tekočino res samo na bradavico..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2012 9:12:30   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: pikicapia
... KOLODIJ z... piše od 5leta naprej.....uporabim pri hčerki stari 3,5let?

Misliš da ni z razlogom napisana starost? Piše od 5 let, da bi jih manj prodali?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2012 12:14:57   
Anonimen
Misliš da ni z razlogom napisana starost? Piše od 5 let, da bi jih manj prodali? [/quote]

Ja nikoli ne veš mogoče pa je res zato napisanouser posted image

Jaz sem napisala kaj mi je rekla v lekarni in kaj piše v navodilih.Ni pa vedno vse tako kot piše v navodilihuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?