Bradavice na prstku... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anonimen -> Bradavice na prstku... (24.9.2012 17:19:16)

hčerkica stara 3,5leti ima na prstku dve bradavički in me zanima kako se to odstrani? Zanima me ali se sploh kaj dobi v lekarni za tako majhnega otroka ali je potrebno iti k zdravniku?

mini86 -> RE: Bradavice na prstku... (24.9.2012 20:01:31)

pejt v lekarno in kupi tako tekočino k se jo nanaša kakor lak in je za bradavice in kurje oko..js bi probala prvo s tem, predno bi jo peljala k zdravniku..in je to tudi za otroke..

Anonimen -> RE: Bradavice na prstku... (24.9.2012 20:37:19)

veste mogoče kako se reče tele tekočini?,ker sem vprašala v lekarni in mi pravi,da za tako majhne otroke se nič ne dobi:(

mini86 -> RE: Bradavice na prstku... (24.9.2012 20:55:58)

collodium keratolyticum-upam da prav prepisala:)

to sem js za našga tri letnika dobila..je imel verjetno otišanc in mu je tole pomagalo..piše pa še da je to dermalna raztopina za odstranjevanje kurjih očes in bradavic..
nam je že ena "kura" pomagala..3 dni nanašaš 2x na dan in potem namočiš..če ne pomaga takoj zadevo ponoviš

bistvo je da te raztopine vsebujejo mlečno kislino in pa salicilne kisline..pa je pol vseeno kako se imenuje

upam da vam rata brez zdravnika

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.9.2012 9:39:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mini86 -> RE: Bradavice na prstku... (25.9.2012 9:41:49)

mislm da je na trgu malo morje teh zadev..enim pomaga eno drugim drugo..ti se pa odločiš s čim boš prvo začela[sm=smiley1.gif]

Nika v službi -> RE: Bradavice na prstku... (25.9.2012 9:58:21)

Verrumala v tujini ne dobiš več brez recepta...

Mi smo poskusili marsikaj, funkcionirala pa je le Justova ognjičeva krema.

mini86 -> RE: Bradavice na prstku... (25.9.2012 10:00:04)

maš pa tud homeopatske za te bradavice

Anonimen -> RE: Bradavice na prstku... (28.9.2012 10:23:35)

Pozna katera KOLODIJ za odstranjevanje bradavic.Sem danes kupila v lekarni in sem ji povedala koliko je hčerka stara vendar sem v navodilih videla,da piše od 5leta naprej.Mislite,da lahko vseeno uporabim pri hčerki stari 3,5let?

dreamhorse -> RE: Bradavice na prstku... (28.9.2012 13:04:29)

Meni so na rokah (imela sem jih cca 40) izginile takoj, ko sem pozabila na njih in jih nehala mazat s sem živim.
Potem se mi je na nogi naredila, spet mazala z tem "lakom", nič pomagalo.. potem sem namazala z medom. je izginila ...

mini86 -> RE: Bradavice na prstku... (28.9.2012 15:26:58)

krog okoli bradavice namaži z kakšno mastno kremo pa potem daš to tekočino res samo na bradavico..

tehnofil -> RE: Bradavice na prstku... (30.9.2012 9:12:30)

IZVIRNO SPOROČILO: pikicapia
... KOLODIJ z... piše od 5leta naprej.....uporabim pri hčerki stari 3,5let?

Misliš da ni z razlogom napisana starost? Piše od 5 let, da bi jih manj prodali?[sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: Bradavice na prstku... (1.10.2012 12:14:57)

Misliš da ni z razlogom napisana starost? Piše od 5 let, da bi jih manj prodali? [/quote]

Ja nikoli ne veš mogoče pa je res zato napisano[sm=smiley36.gif]

Jaz sem napisala kaj mi je rekla v lekarni in kaj piše v navodilih.Ni pa vedno vse tako kot piše v navodilih[sm=smiley13.gif]

Stran: [1]