|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dveletnik-spanje
24.9.2012 6:48:48   
divans1
Pozdravljene! Moj dveletnik že skoraj eno leto pridno spi sam v svoji sobi. Oblečen je v pižamo, sam zjutraj se zbudi z mrzlimi nogami, k enostavno noče biti pokrit, jst ga pa tud ne morm celo noč hodit pokrivat, k mam še petmesečnika poleg sebe. Kako ve rešujete ta problem, ne bi rada, da se prehladi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dveletnik-spanje
24.9.2012 7:00:12   
jolly123
Malo bolj ga oblečem-dam tudi štunfe, oz. pozimi pustim prižgan radiator in to je to. No zdaj pri 4-ih letih se je začel sam pokrivati, tako da ni več panike.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2012 8:23:15   
Katy78
Spalna vreča. Naš bo kmalu 4 in se sicer sam zna pokrit ampak ponoči se precej premetava in se razbrca, spi pa tako trdno, da se ne prebudi da bi se pokril. Zato ima še vedno sp. vrečo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2012 9:19:18   
Zora*
S spalno vrečo. Naš se še pri petih ne zbudi, da bi se pokril, če ga zebe. Se pa veliko obrača, tako da ima pač še vedno spalno vrečo. Od kolegice sin pa ne mara spalne vreče in ima spalnega pajaca.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2012 9:32:04   
razglednica
user posted image noče spalnega pajaca, niti štunfe niti pižamo. Zbudi se sama in jo pokrijem.Oblečen ima bodi, včasih mene zebe,potem pa pogledam njo in je toplauser posted image . Ima pa roko obvezno vani,in jo noče pokritiuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2012 10:36:10   
archie
no, jaz osebno sem se še v osnovni šoli vedno zbudila zbrcana in odkrita. Pa kaj. Zaradi tega me ni nikoli zeblo.
Jaz bi mu dala gor nogavice in mogoče ga malo bolj oblekla. Če se odkrije in če zaradi tega spi, potem ga že ne more motit...

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2012 10:52:11   
Paštetka
ker ne vem koliko stopinj imate v sobi, ti lahko samo tako na pamet napišem, da če bi ga zeblo, bi se že zbudil.
Moja dva se tudi odkrivata, ampak jima je očitno prevroče. JAz se več ne obremenjujem za takšne stvari.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2012 12:35:17   
Maya80
Mene pa zanima kje kupite take velike spalne vreče-pajace za recimo 5let.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2012 12:39:04   
Zora*
Jaz jih naročim pri eni, ki jih šiva. Spalne vreče so super kar se kvalitete tiče in tudi kar se motivov tiče. Če želiš, ti na ZS pošljem link, da ne bo tu reklama user posted image

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2012 13:45:36   
Maya80
Zora bi te prosila za link.
Najlepše hvala

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2012 13:55:29   
Zora*
Maya80, sem ti poslala ZS.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2012 14:35:19   
Tutan
5letnika v spalno vrečo? Japajade....
Kako pa ta otrok gre ponoči na wc, če ga pritisne?
5letnik se je povsem sposoben sam pokrit (kot še marsikaj drugega).

Drugače pa - jaz bi 2letnika oblekla normalno, ga pokrila še tik predenj grem spat. Če ga bo zeblo, se bo zbudil in poklical. Drugače pa - notri imajo v večini tudi pozimi vsaj 19stopinj, pa če si malo bolj tople sorte, ti je to dovolj. Jaz pozimi nimam pižame, pa nikakor ne morem imeti zimskega kovtra, ampak letnega, ta tankega. Enostavno ne prenesem, da mi je vroče. Mogoče pa vaši otroci enostavno ne marajo, da so zadekani do vratu? Tudi takšni ljudje obstajamo. Noge pa imam konstantno mrzle (se pravi standardno telesno temperaturo zame user posted image ). Če imam tople - mi je prevroče, groza.

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2012 19:59:08   
divans1
Jst sm mu danes kupla v sparu pajac 24-36 mesecev in čudež božji, hoče biti v njemu. Ma pa zlo veliko nogo, tako da mu ne bo dolgo prav, večjih pa mislim, da ni??? ne vem.... Tudi jaz bi prosila za naslov na ZS!!

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2012 21:03:18   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Jst sm mu danes kupla v sparu pajac 24-36 mesecev in čudež božji, hoče biti v njemu. Ma pa zlo veliko nogo, tako da mu ne bo dolgo prav, večjih pa mislim, da ni??? ne vem.... Tudi jaz bi prosila za naslov na ZS!!

Stopala odrežešin mu obuješ štunfe.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2012 6:41:02   
Zora*
Tutan, ja petletnika v spalno vrečo, ker drugače ga zebe in se ne zbudi, da bi se pokril. Kako pa gre na WC? Zato ker je petletnik sposoben že marsikaj naredit, se pač odpne insleče spalno vrečo in gre na WC. Zraven sicer tudi kliče, da ga lulat, ampak do takrat, ko se jaz zbudim in vstanem on že lula (na stranišču, seveda). Tako da, dokler bo želel spat v spalni vreči, bo spal v splani vreči.

Divans1 sem ti poslala ZS.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2012 8:40:17   
Najaa
Naša bo stara 6 pa je  še vedno v spalni vreči. In to na zgornjem pogradu. Tako da če jo lulat, se mora sleč in še dol splezat... huda matematika ampak jo obvlada tudi v spanju. user posted image  Ampak te dni mi gresta obe ven iz vreče nekje proti jutru, hladni nista tako da se ne sekiram. Itak bodo pa kmalu začeli kurit (smo v bloku) in pol bo toplo.

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2012 15:25:47   
urshak
na bombazek.si imaš spalne pajace do velikosti 122

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2012 19:19:23   
Najaa
Če naročiš pri komu, ki jih dela, ti naredi večjo, pač po želji. Jaz sem tudi preko interneta naročila nekaj časa nazaj in sicer velikost za 8 let, to je menda 128. Pa tudi draga ni bila, tam nekje 16 evrov se mi zdi.

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

ime za fantka?
brankica

lilo rene (13%)

lalo rene (2%)

rene (48%)

nino rene (5%)

jan rene (17%)

lan rene (14%)

Število vseh glasov: 592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!