Dveletnik-spanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

divans1 -> Dveletnik-spanje (24.9.2012 6:48:48)

Pozdravljene! Moj dveletnik že skoraj eno leto pridno spi sam v svoji sobi. Oblečen je v pižamo, sam zjutraj se zbudi z mrzlimi nogami, k enostavno noče biti pokrit, jst ga pa tud ne morm celo noč hodit pokrivat, k mam še petmesečnika poleg sebe. Kako ve rešujete ta problem, ne bi rada, da se prehladi?

jolly123 -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 7:00:12)

Malo bolj ga oblečem-dam tudi štunfe, oz. pozimi pustim prižgan radiator in to je to. No zdaj pri 4-ih letih se je začel sam pokrivati, tako da ni več panike.

Katy78 -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 8:23:15)

Spalna vreča. Naš bo kmalu 4 in se sicer sam zna pokrit ampak ponoči se precej premetava in se razbrca, spi pa tako trdno, da se ne prebudi da bi se pokril. Zato ima še vedno sp. vrečo.

Zora* -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 9:19:18)

S spalno vrečo. Naš se še pri petih ne zbudi, da bi se pokril, če ga zebe. Se pa veliko obrača, tako da ima pač še vedno spalno vrečo. Od kolegice sin pa ne mara spalne vreče in ima spalnega pajaca.

razglednica -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 9:32:04)

[sm=duda.gif] noče spalnega pajaca, niti štunfe niti pižamo. Zbudi se sama in jo pokrijem.Oblečen ima bodi, včasih mene zebe,potem pa pogledam njo in je topla[sm=zmeden.gif]. Ima pa roko obvezno vani,in jo noče pokriti[sm=zmeden.gif]

archie -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 10:36:10)

no, jaz osebno sem se še v osnovni šoli vedno zbudila zbrcana in odkrita. Pa kaj. Zaradi tega me ni nikoli zeblo.
Jaz bi mu dala gor nogavice in mogoče ga malo bolj oblekla. Če se odkrije in če zaradi tega spi, potem ga že ne more motit...

Paštetka -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 10:52:11)

ker ne vem koliko stopinj imate v sobi, ti lahko samo tako na pamet napišem, da če bi ga zeblo, bi se že zbudil.
Moja dva se tudi odkrivata, ampak jima je očitno prevroče. JAz se več ne obremenjujem za takšne stvari.

Maya80 -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 12:35:17)

Mene pa zanima kje kupite take velike spalne vreče-pajace za recimo 5let.

Zora* -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 12:39:04)

Jaz jih naročim pri eni, ki jih šiva. Spalne vreče so super kar se kvalitete tiče in tudi kar se motivov tiče. Če želiš, ti na ZS pošljem link, da ne bo tu reklama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Maya80 -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 13:45:36)

Zora bi te prosila za link.
Najlepše hvala

Zora* -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 13:55:29)

Maya80, sem ti poslala ZS.

Tutan -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 14:35:19)

5letnika v spalno vrečo? Japajade....
Kako pa ta otrok gre ponoči na wc, če ga pritisne?
5letnik se je povsem sposoben sam pokrit (kot še marsikaj drugega).

Drugače pa - jaz bi 2letnika oblekla normalno, ga pokrila še tik predenj grem spat. Če ga bo zeblo, se bo zbudil in poklical. Drugače pa - notri imajo v večini tudi pozimi vsaj 19stopinj, pa če si malo bolj tople sorte, ti je to dovolj. Jaz pozimi nimam pižame, pa nikakor ne morem imeti zimskega kovtra, ampak letnega, ta tankega. Enostavno ne prenesem, da mi je vroče. Mogoče pa vaši otroci enostavno ne marajo, da so zadekani do vratu? Tudi takšni ljudje obstajamo. Noge pa imam konstantno mrzle (se pravi standardno telesno temperaturo zame [sm=smiley36.gif]). Če imam tople - mi je prevroče, groza.

divans1 -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 19:59:08)

Jst sm mu danes kupla v sparu pajac 24-36 mesecev in čudež božji, hoče biti v njemu. Ma pa zlo veliko nogo, tako da mu ne bo dolgo prav, večjih pa mislim, da ni??? ne vem.... Tudi jaz bi prosila za naslov na ZS!!

Katy78 -> RE: Dveletnik-spanje (24.9.2012 21:03:18)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Jst sm mu danes kupla v sparu pajac 24-36 mesecev in čudež božji, hoče biti v njemu. Ma pa zlo veliko nogo, tako da mu ne bo dolgo prav, večjih pa mislim, da ni??? ne vem.... Tudi jaz bi prosila za naslov na ZS!!

Stopala odrežešin mu obuješ štunfe.

Zora* -> RE: Dveletnik-spanje (25.9.2012 6:41:02)

Tutan, ja petletnika v spalno vrečo, ker drugače ga zebe in se ne zbudi, da bi se pokril. Kako pa gre na WC? Zato ker je petletnik sposoben že marsikaj naredit, se pač odpne insleče spalno vrečo in gre na WC. Zraven sicer tudi kliče, da ga lulat, ampak do takrat, ko se jaz zbudim in vstanem on že lula (na stranišču, seveda). Tako da, dokler bo želel spat v spalni vreči, bo spal v splani vreči.

Divans1 sem ti poslala ZS.

Najaa -> RE: Dveletnik-spanje (25.9.2012 8:40:17)

Naša bo stara 6 pa je  še vedno v spalni vreči. In to na zgornjem pogradu. Tako da če jo lulat, se mora sleč in še dol splezat... huda matematika ampak jo obvlada tudi v spanju. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak te dni mi gresta obe ven iz vreče nekje proti jutru, hladni nista tako da se ne sekiram. Itak bodo pa kmalu začeli kurit (smo v bloku) in pol bo toplo.

urshak -> RE: Dveletnik-spanje (25.9.2012 15:25:47)

na bombazek.si imaš spalne pajace do velikosti 122

Najaa -> RE: Dveletnik-spanje (25.9.2012 19:19:23)

Če naročiš pri komu, ki jih dela, ti naredi večjo, pač po želji. Jaz sem tudi preko interneta naročila nekaj časa nazaj in sicer velikost za 8 let, to je menda 128. Pa tudi draga ni bila, tam nekje 16 evrov se mi zdi.

Stran: [1]