|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poskusila trikrat
6.9.2012 18:58:05   
natalianino
Pozdravljeni!

Stara sem 21 let , moj fant pa 27 in si želiva ustvariti družino..poskusila sva že 3x pa se še ni nič obneslo..je mogoče kriva moja služba..delam namreč v kuhinji in sem veliko na nogah in dvigujem težke stvari..ali je morda lahko kakšen drugi vzrok.

Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.9.2012 0:45:25 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave z zanositvijo
6.9.2012 19:11:57   
astrid1
Poskusila sta 3 x imeti spolni odnos ali poskušata 3 cikluse?

Nič ni narobe, če še nisi zanosila. Nekaj jih zanosi zelo hitro, pri nekaterih traja dlej, smo pa tudi takšne, ki smo poskušale več let in se tudi zdravile.
Ko bosta poskušala zanositi več kot eno leto in ne bo rezultata, takrat greš k svojemu ginekologu, ki te napoti v ambulanto za neplodnost.

Do takrat pa pridno user posted image vsak drugi dan ali pa okrog ovulacije.

(odgovor članu natalianino)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2012 19:14:19   
natalianino
Najprej hvala za odgovor..poskušala sma 3 cikluse..kaj pa ti test ko se dajo dobit za plodnost/neplodnost? ..so toliko zanesljivi ali ne?

Lep pozdrav!

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2012 7:25:24   
limonca*
Predvsem nehaj razmišljati o tem, sploh pa o tem, da imaš "težave z zanositvijo". To niso nobene težave. Če vama v 1 letu ne uspe, potem pojdi k G in se začni sekirat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2012 7:38:32   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Predvsem nehaj razmišljati o tem, sploh pa o tem, da imaš "težave z zanositvijo". To niso nobene težave. Če vama v 1 letu ne uspe, potem pojdi k G in se začni sekirat.

Zanjo so težave. Meni se zdi grdo, da nekdo reče, da to niso nobene težave. Punca je mlada in verjemam, da se ji pojavljajo raznorazni strahovi. Se pa strinjam z drugim delom komentarja in ga podpišem. Natalianino poskusi odmisliti (ja vem, to je bolj slaba tolažba, pa vendar), uživaj v spolnosti in ljubezni.

Astrid pa ploskam za strpen in lep komentar! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 7.9.2012 7:52:23 >

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2012 7:46:02   
LittleSun
Tako kot so že punce pred menoj rekle, 3 mesece res ni veliko. Do enega leta je normalno, potem pa se šele lahko začneš sekirat.
Sprosti se, uživajta, veliko sek.sajta in boš videla da boš hitro zagledala plusek na testu. Pa srečno.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2012 8:16:50   
susica
user posted image Tudi jaz se podpišem pod vse prejšnje komentarje in ti želim da čimprej zagledaš user posted image

Punce vsaka vam čast, ker je niste napadle user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2012 9:13:33   
astrid1
Ne vem, o kakšnih testih govoriš? O ovulacijskih mogoče, ki ti pomagajo določiti plodne dni? Drugih kot ovulacijskih in nosečniških namreč ne poznam, mislim, da tudi ne obstajajo.

Nekaterim ženskam so dobro služili. Poskusi, mogoče ti bo lažje določiti, kdaj gresta v akcijo.
Pa ne se sekirati še zdaj, je še prezgodaj. Imejta se lepo, saj delata novo bitje. Skrbi pa lahko pridejo šele po enem letu truda.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2012 20:31:57   
Anonimen
Obstajajo neki testi plodnosti, ki jih lahko delaš doma. Recimo: http://www.lekarna24ur.com/si/iskanje/izdelki?s=Predictor%20PLODNOST

IZVIRNO SPOROČILO: susica
Punce vsaka vam čast, ker je niste napadle user posted image

Am ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu susica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2012 21:06:08   
astrid1
Aja, tole... Mislim, da je še vedno boljše, da te ginekolog pošlje v laboratorij pravi čas ciklusa in ti rezultate interpretira. Poleg tega pa je zadeva namenjena bolj starejšim ženskam, ki jim plodnost upada.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.