Poskusila trikrat (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

natalianino -> Poskusila trikrat (6.9.2012 18:58:05)

Pozdravljeni!

Stara sem 21 let , moj fant pa 27 in si želiva ustvariti družino..poskusila sva že 3x pa se še ni nič obneslo..je mogoče kriva moja služba..delam namreč v kuhinji in sem veliko na nogah in dvigujem težke stvari..ali je morda lahko kakšen drugi vzrok.

Lep pozdrav!

astrid1 -> RE: težave z zanositvijo (6.9.2012 19:11:57)

Poskusila sta 3 x imeti spolni odnos ali poskušata 3 cikluse?

Nič ni narobe, če še nisi zanosila. Nekaj jih zanosi zelo hitro, pri nekaterih traja dlej, smo pa tudi takšne, ki smo poskušale več let in se tudi zdravile.
Ko bosta poskušala zanositi več kot eno leto in ne bo rezultata, takrat greš k svojemu ginekologu, ki te napoti v ambulanto za neplodnost.

Do takrat pa pridno [sm=sloncek.gif] vsak drugi dan ali pa okrog ovulacije.

natalianino -> RE: težave z zanositvijo (6.9.2012 19:14:19)

Najprej hvala za odgovor..poskušala sma 3 cikluse..kaj pa ti test ko se dajo dobit za plodnost/neplodnost? ..so toliko zanesljivi ali ne?

Lep pozdrav!

limonca* -> RE: težave z zanositvijo (7.9.2012 7:25:24)

Predvsem nehaj razmišljati o tem, sploh pa o tem, da imaš "težave z zanositvijo". To niso nobene težave. Če vama v 1 letu ne uspe, potem pojdi k G in se začni sekirat.

Tippi -> RE: težave z zanositvijo (7.9.2012 7:38:32)

IZVIRNO SPOROČILO: limonca*

Predvsem nehaj razmišljati o tem, sploh pa o tem, da imaš "težave z zanositvijo". To niso nobene težave. Če vama v 1 letu ne uspe, potem pojdi k G in se začni sekirat.

Zanjo so težave. Meni se zdi grdo, da nekdo reče, da to niso nobene težave. Punca je mlada in verjemam, da se ji pojavljajo raznorazni strahovi. Se pa strinjam z drugim delom komentarja in ga podpišem. Natalianino poskusi odmisliti (ja vem, to je bolj slaba tolažba, pa vendar), uživaj v spolnosti in ljubezni.

Astrid pa ploskam za strpen in lep komentar! [sm=bravo.gif]

LittleSun -> RE: težave z zanositvijo (7.9.2012 7:46:02)

Tako kot so že punce pred menoj rekle, 3 mesece res ni veliko. Do enega leta je normalno, potem pa se šele lahko začneš sekirat.
Sprosti se, uživajta, veliko sek.sajta in boš videla da boš hitro zagledala plusek na testu. Pa srečno.

susica -> RE: težave z zanositvijo (7.9.2012 8:16:50)

[sm=rozacrtici.gif]Tudi jaz se podpišem pod vse prejšnje komentarje in ti želim da čimprej zagledaš [sm=modricrtici.gif]

Punce vsaka vam čast, ker je niste napadle [sm=bravo.gif]

astrid1 -> RE: težave z zanositvijo (7.9.2012 9:13:33)

Ne vem, o kakšnih testih govoriš? O ovulacijskih mogoče, ki ti pomagajo določiti plodne dni? Drugih kot ovulacijskih in nosečniških namreč ne poznam, mislim, da tudi ne obstajajo.

Nekaterim ženskam so dobro služili. Poskusi, mogoče ti bo lažje določiti, kdaj gresta v akcijo.
Pa ne se sekirati še zdaj, je še prezgodaj. Imejta se lepo, saj delata novo bitje. Skrbi pa lahko pridejo šele po enem letu truda.

Anonimen -> RE: težave z zanositvijo (10.9.2012 20:31:57)

Obstajajo neki testi plodnosti, ki jih lahko delaš doma. Recimo: http://www.lekarna24ur.com/si/iskanje/izdelki?s=Predictor%20PLODNOST

IZVIRNO SPOROČILO: susica
Punce vsaka vam čast, ker je niste napadle [sm=bravo.gif]

Am ... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

astrid1 -> RE: težave z zanositvijo (10.9.2012 21:06:08)

Aja, tole... Mislim, da je še vedno boljše, da te ginekolog pošlje v laboratorij pravi čas ciklusa in ti rezultate interpretira. Poleg tega pa je zadeva namenjena bolj starejšim ženskam, ki jim plodnost upada.

Stran: [1]