Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
delodajalec ne izplača odpravnine 3.9.2012 18:13:38
|
|
|
|
jasnika
|
Pozdravljeni, zanima me,...delodajalec ne izplača odpravnine očetu, ki se je 1.8. upokojil,,,,,sedaj pa sem brala, da je priporočljivo delodajalcu pisno poslat pozivza izplačilo nato pa na inšpektorat,......pa me zanima, KAKO BI NAJ BIL napisan ta poziv delodajalcu,... lepo prosim za pomoč hvala in lp
|
|
|
|
RE: delodajalec ne izplača odpravnine 3.9.2012 19:47:43
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Lepo naj priporočeno pošlje dopis v katerem citira Zakon o delavnih razmerjih in da v kolikr ne dobi izplačano v predvidenem roku bo zadevo posredoval inšpektoratu za delo. Mora pa bit priporočeno, če bi slčajno prišlo tako daleč, da bo rabil za to odvetnika.
|
|
RE: delodajalec ne izplača odpravnine 3.9.2012 20:22:45
|
|
|
|
Gwendolen
|
Če bo delodajalcu poslal zahtevo, mora potem v 30 dneh vložiti tožbo, sicer je lahko prekludiran. Se pa denarni zahtevki iz delOvnih razmerij lahko direktno tožijo, brez predhodnih zahtev. Pazite na roke, res.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?