noelina
|
Pozdravljene! S partnerjem sva v vezi tri leta. Pred tremi meseci sva dobila tudi najin zaklad-sinka.Iz prejšnje veze imam 9 letno hčerko,ki je tudi pravi sonček. V čem je torej problem,boste vprašale... Ko me je dragi prvič predstavil svoji mami,so bole njene prve besede "pa nisi povedal,da ima otroka",to sem takrat nekako požrla,ker se je kot krušna babica kar izkazala in bila pozorna do moje hčerke.Naj povem,da sem bila partnerju prva ženska in je do 37.leta ona skrbela za njega. Vedno sem čutila,kot,da sem se vrinila med njiju,imela občutek,da me ne mara in to povedala,tudi partnerju,ki pa je rekel,da si to samo domišljam. Nekoč je rekla,da imam tak trebuh,kot bi bila 7 mesecev noseča. Res sem malo močnejše postave,vendar tudi v njeni družini ni nikogar z manekenskimi merami,pa ni važno,jaz nikogar ne ocenjujem po videzu. Me je pa prizadela. Partner spet nič,ni se postavil zame,ji rekel kaj v mojo obrambo. No,takrat sem na to še upala... Najbolj pa me je prizadela pred kratkim,ko sva imela s partnerjem čisto navaden prepirček,pa je prišla,to videla,nekaj minut zatem pa so prišli še moji starši in je moji mami povedala,da njen sin trpi,da to ni to med nama in da mu je skoz govorila,naj me pusti,pa je ne posluša. Tašča pričakuje tudi,da se bi preselili v hišo,zgrajeno za svojega sina,mojega partnerja. Ona pa živi nekaj metrov vstran s hčerko,ki ima družino. Ko smo tam,je skoz na vratih,s partnerjem kujeta načrte,kaj bi se še dalo storiti pri hiši,kot da me ni. Tast je umrl letos,preden je videl najinega sinka,svojega drugega vnučka. On je bil dober človek... Po zapuščinski obravnavi,je tašča še vedno lastnica vsega,tudi te hiše,kjer bi živeli mi. Velikokrat sem s cmokom v grlu šla v to hišo in se prepričevala,da ni tako hudo,da bo že,vendar zdaj več tja ne morem. Duši me,se mi zdi,da sama sebe posiljujem,ne morem več komunicirat s taščo. Preveč je bilo vsega,partner me ne posluša,po moje se je boji...ne vem. Lepo prosim za vaše mnenje. Sem preobčutljiva? Mene beseda bolj boli,kot udarec in ne morem iz svoje kože. Pomagajte. Hvala za vsako mnenje. Pozdrav.
|