Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kovček ali ...za prvošolčke 30.8.2012 17:06:44
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Mi smo imeli ozki nahrbtnik. Tak, da je šla not A4 format mapa. Naši so vsak dan nosili domov peresnico. Občasno izdelke, sladkarije od RD in malico. Ko si je slekla npr. jopco je dala kar v torbo, tedensko knjige iz knjižnice... Če bi se še enkrat odločali bi naredili isto.
< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 30.8.2012 17:08:12 >
|
|
|
|
RE: Kovček ali ...za prvošolčke 30.8.2012 18:03:01
|
|
|
|
Janya
|
Jaz sem jih prejšni teden videla v Mullerju na Rudniku - Supernova, pri zgornjem vhodu takoj prva stelaža desno.
|
|
|
|
RE: Kovček ali ...za prvošolčke 30.8.2012 22:26:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Kaj v ta namen uporabljajo vaši (torba seveda med tednom ostaja v šoli)? naši so kar torbice nosili domov, ker so vsak dan prinesli pokazati zvezek ali delovni zvezek, kar so pač delali.
|
|
RE: Kovček ali ...za prvošolčke 31.8.2012 12:20:20
|
|
|
|
mojamura
|
Moj mlajši gre v drugi razred, pa smo nosili stvari domov ob petkih (v šolski torbi), v ponedeljek pa nazaj v šolo. čez teden je bila torba tam. v drugem razredu pa bomo vsak dan torbe domov nosili.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......