Kovček ali ...za prvošolčke (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

tajtaja -> Kovček ali ...za prvošolčke (30.8.2012 16:25:32)

Nikjer ne najdem tistih kovčkov, ki jih imajo otroci prvih in drugih razredov in v njih nesejo domov samo kakšen zvezek ali list z vajami?
Včasih so to bili eni taki plastificirani karton (Spidermen, Hello  Kitty), sedaj pa nič takega nikjer ne najdem.
Kaj v ta namen uporabljajo vaši (torba seveda med tednom ostaja v šoli)?

**Tinkara78** -> RE: Kovček ali ...za prvošolčke (30.8.2012 17:06:44)

Mi smo imeli ozki nahrbtnik. Tak, da je šla not A4 format mapa. Naši so vsak dan nosili domov peresnico. Občasno izdelke, sladkarije od RD in malico. Ko si je slekla npr. jopco je dala kar v torbo, tedensko knjige iz knjižnice... Če bi se še enkrat odločali bi naredili isto.

Janya -> RE: Kovček ali ...za prvošolčke (30.8.2012 18:03:01)

Jaz sem jih prejšni teden videla v Mullerju na Rudniku - Supernova, pri zgornjem vhodu takoj prva stelaža desno.

*bubi* -> RE: Kovček ali ...za prvošolčke (30.8.2012 22:26:05)

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Kaj v ta namen uporabljajo vaši (torba seveda med tednom ostaja v šoli)?

naši so kar torbice nosili domov, ker so vsak dan prinesli pokazati zvezek ali delovni zvezek, kar so pač delali.

mojamura -> RE: Kovček ali ...za prvošolčke (31.8.2012 12:20:20)

Moj mlajši gre v drugi razred, pa smo nosili stvari domov ob petkih (v šolski torbi), v ponedeljek pa nazaj v šolo. čez teden je bila torba tam. v drugem razredu pa bomo vsak dan torbe domov nosili.

tajtaja -> RE: Kovček ali ...za prvošolčke (7.9.2012 12:58:39)

evo, mamo kovčke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hello Kitty in Spiderman

Stran: [1]