|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   agip bencinska-prodajake
27.8.2012 20:34:56   
čaki
ali katera dela na tem bencinskem servisu? jaz se mal zanimam za delovno mesto, pa bi mi prišle prav kake info.
lohk tud na zs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: agip bencinska-prodajake
27.8.2012 20:58:59   
hmm...
Strežeš v baru, prodajaš bencin (ki ga mimogrede zelo kradejo in moraš razliko plačati ti!), delaš za blagajno, čistiš wc-je.

< Sporočilo je popravil hmm... -- 27.8.2012 20:59:07 >

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2012 14:19:34   
Patricija32
Ne poznam nikogar - ti pa predlagam, da si pripraviš vprašanja in jim pošlješ na mejl ponudbo za sodelovanje in se ponudiš za eno srečanje na kavi. To je to. Če so odprti za take predloge, se ti bodo zagotovo oglasili.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2012 14:33:53   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Patricija32

Ne poznam nikogar - ti pa predlagam, da si pripraviš vprašanja in jim pošlješ na mejl ponudbo za sodelovanje in se ponudiš za eno srečanje na kavi. To je to. Če so odprti za take predloge, se ti bodo zagotovo oglasili.

Joj, punce, jaz ne vem ali mene samo hormoni dajejo, ali je danes dan takšen, da mi je vse tako smešno. Čeprav moj šef ni ravno šef bencinske postaje, si pa predstavljam njegovo faco, ko bi na mail dobil ponudbo za sodelovanje (beri: delovno mesto) in srečanje ob kavici. Pa je kar ''odprt'' človek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patricija32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2012 14:54:17   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

prodajaš bencin (ki ga mimogrede zelo kradejo in moraš razliko plačati ti!),

A res? Pa saj to so lahko kar veliki zneski na mesec... za celo plačo... ni to nič zavarovano? Meni to čudno... ni glih fer.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2012 18:47:26   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Strežeš v baru, prodajaš bencin (ki ga mimogrede zelo kradejo in moraš razliko plačati ti!), delaš za blagajno, čistiš wc-je.

A res....? A da prodajalci plačajo ukradeni bencin...? A nimate varnostnih kamer....?

Da ne gre zgolj za plačilo "manjka v blagajni"......kar je čisto normalno, da plača tisti, ki je odgovoren za blagajno......

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2012 20:10:11   
TomTaylor
jz pa verjamem, da zaposlenim obračunajo primanjkljaj zaradi dveh, s strani policistov navedenih dejstev:

1. Bencin se na veliko krade
2. bencinske postaje niti več ne prijavljajo kraj, ker je tatove v 95% težko najti (največkrat kradejo z avtomobili na kaatere so namestili ukradene tablice)

Meni se je par mesecev nazaj zgodilo, da sem tankala poln tank in šla plačat s kartico. Ker kartica iz neznanega razloga ni delovala, sem predlagala, da skočim po gotovino na najbližji bankomat (500 metrov). Ker sem imela oba otroka v avtu, mi še na misel ni prišlo, da bi do bankomata in nazaj šla peš in sama (in to po precej prometni cesti v Kranju) otroke pa pustila tačas same v avtu. Pa še precej se mi je mudilo in z otrokoma peš tudi ne bi šlo...Torej sem jasno povedala, da grem z avtom in otrokoma. Prodajalec je bil proti (valda, notri je bil neplačan bencin in to poln tank). Malo sem se morala zabuniti, da ni moja krivda, če jim terminal ne deluje in da pač grem z avtom, oni pa naj se za ta čas zadovoljijo z mojim osebnim dokumentom, ki mi ga bodo vrnili, ko pridem z denarjem nazaj. Nekako mi je z nezaupanjem vendarle dovolil iti z avtom. Ko sem čez 7 minutk pripeljala nazaj na petrol in se motovilila z avtom iščoč parkirni prostor (takrat sem tudi ugotovila, da ga sploh nimajo) sem v ogledalu že zagledala prodajalca kako je panično pritekel ven za mojim avtomobilom, ker je (očitno in verjetno) mislil, da bom kar pobegnila (ali kaj, ne vem, čemu mu je bilo treba tekat za mojim avtomuser posted image ). Na blagajni sem nato plačala z gotovino in navrgla, da denar na kartici je torej vsekakor bil (ker je ob večkratnih poskusih jasno namignil, da skoraj verjetno nimam zadostnega stanja na računu)...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2012 21:29:42   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.

In v takem primeru pa lahko pride do izkoriščanja s strani zaposlenih.....in pod pretvezo kraje si zaposleni in njegova družina vsake toliko natankajo "ukraden" bencin.....

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2012 22:59:11   
LuLu

jz pa verjamem, da zaposlenim obračunajo primanjkljaj zaradi dveh, s strani policistov navedenih dejstev:

To pomeni, da lahko ima nekdo smolo in mu v njegovem del. času ukradejo npr. 6x (valjda) poln tank na mesec in je to cca 300 eur? Adijo plača?
Še vedno težko verjamem.. ker, kot si napisala, tega je ogromno in težko najti krivca.

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2012 8:39:03   
uškinamama
Joj, punce, jaz ne vem ali mene samo hormoni dajejo,

Tutan , še koliko do dneva D user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2012 8:43:23   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Joj, punce, jaz ne vem ali mene samo hormoni dajejo,

Tutan , še koliko do dneva D user posted image

user posted image   jst pa mislila, da VSE vem!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2012 8:48:46   
gsatalema
TomTaylor

1. Bencin se na veliko krade
2. bencinske postaje niti več ne prijavljajo kraj, ker je tatove v 95% težko najti (največkrat kradejo z avtomobili na kaatere so namestili ukradene tablice)

Tudi jaz se strinjam z napisanim. In ni samo na bencinski,... vsi trgovci nekaj plačujejo- ne po svoji krivdi. user posted image . Prijavijo jih ne, ker tako imajo zanič kamere in se slabo vidi (če se sploh kaj), pa potem vsa papirnata vojna okrog tega... in se raje izognejo vsemu.
Najkrajša in najbolj sigurna pot do denarja je; delavcu od plače takoj naslednji mesec, če je pa preveč, pa še na obroke naredijo user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2012 9:17:38   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.

In v takem primeru pa lahko pride do izkoriščanja s strani zaposlenih.....in pod pretvezo kraje si zaposleni in njegova družina vsake toliko natankajo "ukraden" bencin.....

Zelo verjetno se to tudi dogaja, kar je nekako pričakovana posledica.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2012 9:28:30   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: yangjian

user posted image  Ta tema je malo čudna postala user posted image

(odgovor članu yangjian)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2012 23:00:19   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zelo verjetno se to tudi dogaja, kar je nekako pričakovana posledica.

To je verjetno tudi eden od vidnejših razlogov, zakaj prodajalci manjko v blagajni krijejo iz svojega žepa.....da ne bi ta manjko prepogosto bil....in postal navada......

< Sporočilo je popravil liliana -- 29.8.2012 23:01:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?