agip bencinska-prodajake (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

čaki -> agip bencinska-prodajake (27.8.2012 20:34:56)

ali katera dela na tem bencinskem servisu? jaz se mal zanimam za delovno mesto, pa bi mi prišle prav kake info.
lohk tud na zs

hmm... -> RE: agip bencinska-prodajake (27.8.2012 20:58:59)

Strežeš v baru, prodajaš bencin (ki ga mimogrede zelo kradejo in moraš razliko plačati ti!), delaš za blagajno, čistiš wc-je.

Patricija32 -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 14:19:34)

Ne poznam nikogar - ti pa predlagam, da si pripraviš vprašanja in jim pošlješ na mejl ponudbo za sodelovanje in se ponudiš za eno srečanje na kavi. To je to. Če so odprti za take predloge, se ti bodo zagotovo oglasili.

Tutan -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 14:33:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Patricija32

Ne poznam nikogar - ti pa predlagam, da si pripraviš vprašanja in jim pošlješ na mejl ponudbo za sodelovanje in se ponudiš za eno srečanje na kavi. To je to. Če so odprti za take predloge, se ti bodo zagotovo oglasili.

Joj, punce, jaz ne vem ali mene samo hormoni dajejo, ali je danes dan takšen, da mi je vse tako smešno. Čeprav moj šef ni ravno šef bencinske postaje, si pa predstavljam njegovo faco, ko bi na mail dobil ponudbo za sodelovanje (beri: delovno mesto) in srečanje ob kavici. Pa je kar ''odprt'' človek [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 14:54:17)

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

prodajaš bencin (ki ga mimogrede zelo kradejo in moraš razliko plačati ti!),

A res? Pa saj to so lahko kar veliki zneski na mesec... za celo plačo... ni to nič zavarovano? Meni to čudno... ni glih fer.

liliana -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 18:47:26)

IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

Strežeš v baru, prodajaš bencin (ki ga mimogrede zelo kradejo in moraš razliko plačati ti!), delaš za blagajno, čistiš wc-je.

A res....? A da prodajalci plačajo ukradeni bencin...? A nimate varnostnih kamer....?

Da ne gre zgolj za plačilo "manjka v blagajni"......kar je čisto normalno, da plača tisti, ki je odgovoren za blagajno......

TomTaylor -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 20:10:11)

jz pa verjamem, da zaposlenim obračunajo primanjkljaj zaradi dveh, s strani policistov navedenih dejstev:

1. Bencin se na veliko krade
2. bencinske postaje niti več ne prijavljajo kraj, ker je tatove v 95% težko najti (največkrat kradejo z avtomobili na kaatere so namestili ukradene tablice)

Meni se je par mesecev nazaj zgodilo, da sem tankala poln tank in šla plačat s kartico. Ker kartica iz neznanega razloga ni delovala, sem predlagala, da skočim po gotovino na najbližji bankomat (500 metrov). Ker sem imela oba otroka v avtu, mi še na misel ni prišlo, da bi do bankomata in nazaj šla peš in sama (in to po precej prometni cesti v Kranju) otroke pa pustila tačas same v avtu. Pa še precej se mi je mudilo in z otrokoma peš tudi ne bi šlo...Torej sem jasno povedala, da grem z avtom in otrokoma. Prodajalec je bil proti (valda, notri je bil neplačan bencin in to poln tank). Malo sem se morala zabuniti, da ni moja krivda, če jim terminal ne deluje in da pač grem z avtom, oni pa naj se za ta čas zadovoljijo z mojim osebnim dokumentom, ki mi ga bodo vrnili, ko pridem z denarjem nazaj. Nekako mi je z nezaupanjem vendarle dovolil iti z avtom. Ko sem čez 7 minutk pripeljala nazaj na petrol in se motovilila z avtom iščoč parkirni prostor (takrat sem tudi ugotovila, da ga sploh nimajo) sem v ogledalu že zagledala prodajalca kako je panično pritekel ven za mojim avtomobilom, ker je (očitno in verjetno) mislil, da bom kar pobegnila (ali kaj, ne vem, čemu mu je bilo treba tekat za mojim avtom[sm=zmeden.gif]). Na blagajni sem nato plačala z gotovino in navrgla, da denar na kartici je torej vsekakor bil (ker je ob večkratnih poskusih jasno namignil, da skoraj verjetno nimam zadostnega stanja na računu)...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.

liliana -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 21:29:42)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.

In v takem primeru pa lahko pride do izkoriščanja s strani zaposlenih.....in pod pretvezo kraje si zaposleni in njegova družina vsake toliko natankajo "ukraden" bencin.....

LuLu -> RE: agip bencinska-prodajake (28.8.2012 22:59:11)

jz pa verjamem, da zaposlenim obračunajo primanjkljaj zaradi dveh, s strani policistov navedenih dejstev:

To pomeni, da lahko ima nekdo smolo in mu v njegovem del. času ukradejo npr. 6x (valjda) poln tank na mesec in je to cca 300 eur? Adijo plača?
Še vedno težko verjamem.. ker, kot si napisala, tega je ogromno in težko najti krivca.

uškinamama -> RE: agip bencinska-prodajake (29.8.2012 8:39:03)

Joj, punce, jaz ne vem ali mene samo hormoni dajejo,

Tutan , še koliko do dneva D [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

*miska.mcc* -> RE: agip bencinska-prodajake (29.8.2012 8:43:23)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Joj, punce, jaz ne vem ali mene samo hormoni dajejo,

Tutan , še koliko do dneva D [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/img]   jst pa mislila, da VSE vem!

gsatalema -> RE: agip bencinska-prodajake (29.8.2012 8:48:46)

TomTaylor

1. Bencin se na veliko krade
2. bencinske postaje niti več ne prijavljajo kraj, ker je tatove v 95% težko najti (največkrat kradejo z avtomobili na kaatere so namestili ukradene tablice)

Tudi jaz se strinjam z napisanim. In ni samo na bencinski,... vsi trgovci nekaj plačujejo- ne po svoji krivdi. [sm=smiley13.gif]. Prijavijo jih ne, ker tako imajo zanič kamere in se slabo vidi (če se sploh kaj), pa potem vsa papirnata vojna okrog tega... in se raje izognejo vsemu.
Najkrajša in najbolj sigurna pot do denarja je; delavcu od plače takoj naslednji mesec, če je pa preveč, pa še na obroke naredijo [sm=smiley19.gif]

TomTaylor -> RE: agip bencinska-prodajake (29.8.2012 9:17:38)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

...No, bistvo, hočem povedat, da najbrž ne bi zganjal take panike, če bi Petrol imel zavarovane primere kraje bencina, oziroma, očitno je, da nad zapolenimi izvajajo neke pritiske - glede na moj dogodek tako sklepam.

In v takem primeru pa lahko pride do izkoriščanja s strani zaposlenih.....in pod pretvezo kraje si zaposleni in njegova družina vsake toliko natankajo "ukraden" bencin.....

Zelo verjetno se to tudi dogaja, kar je nekako pričakovana posledica.

LuLu -> RE: agip bencinska-prodajake (29.8.2012 9:28:30)

IZVIRNO SPOROČILO: yangjian

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ta tema je malo čudna postala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

liliana -> RE: agip bencinska-prodajake (29.8.2012 23:00:19)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Zelo verjetno se to tudi dogaja, kar je nekako pričakovana posledica.

To je verjetno tudi eden od vidnejših razlogov, zakaj prodajalci manjko v blagajni krijejo iz svojega žepa.....da ne bi ta manjko prepogosto bil....in postal navada......

Stran: [1]