|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klima in kondenz
21.8.2012 18:19:56   
Brds
Pozdravljeni.

Živim v stanovanjskem bloku, v 4. nadstropju. Cev za odvajanje kondenza iz klimatske naprave imam napeljan do tal bloka (20 cm višje). Opazil sem, da na tleh ni lužice.

Ali je mogoče, da je cev predolga? Zamašena ni videti. Mogoče kaj drugega? Ali lahko klimo poškodujem, če se voda ne odvaja oz. bi morala voda kje drugje priti ven? NIKJER OD KLIME DO TAL NE NAJDEM VODE!user posted image

Hvala za odgovor že vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klima in kondenz
21.8.2012 19:53:27   
Anonimen
Jaz bi prej rekla, da tisto malo vode v tej vročini izhlapi preden pride do tal oz. izhlapi takoj ko prikaplja na tla.

(odgovor članu Brds)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2012 21:05:00   
K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Jaz bi prej rekla, da tisto malo vode v tej vročini izhlapi preden pride do tal oz. izhlapi takoj ko prikaplja na tla.

user posted image Bolj težko. Mi namreč v cca. 10h urah "načrpamo" iz 68m2 stanovanja polno vedro vode.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2012 21:11:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

user posted image Bolj težko. Mi namreč v cca. 10h urah "načrpamo" iz 68m2 stanovanja polno vedro vode.

Resno al kaj? user posted image Ok, koliko je mi pridelamo ne vem, ker je speljana direktno v žleb, ampak sosedom se je enkrat iztaknila cevka iz žleba, pa je recimo ven 2x na minuto padla kapljica vode ... in če bi recimo morala ta kapljica tečt skozi 4 nadstropja razgrete cevi, bi pomoje do tal že izhlapela oz. bi izhlapela hitro po tem, ko bi prišla na topla tla ... je a to čisto moja laična ocena recimo ... mogoče bi pa poklicala serviserja (1x na 2 leti je tako ali tako fajn servis naredit) pa da pogleda, če ni kje kaj iztaknjeno.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2012 22:23:32   
dayya
mogoče pa ne bi bilo odveč poklicat na kak servis in vprašat ali je to vredu, saj jih ni nujno potem tudi naročit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2012 8:03:45   
Tippi
Jaz bi tudi poklicala majstra, pa naj preveri. Kondenz nekam mora odtekat in dogajalo se je tudi to, da so ljudje imeli za zidovi cele bunkerje plesni, ki jih je bilo zelo težko sanirati. ukrepaj predno bo prepozno. Vsaj preveri, da se ne boste potem tolkli po glavi, da bi lahko ukrepali, pa niste.

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.