|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vedno ista vprašanja :)
20.7.2012 17:01:07   
MalaDama
Pozdravljeni!
Sem staro-nova tuuser posted image bila sem prijavljena, ko sem prvič zanosila, a sem ostala brez neta in vas nisem več spremljalauser posted image ... na žalost!
No, zdaj sem pa zopet tu...s smotanim vprašanjem, ki se verjetno non-stop ponavlja, ampak morem še napisat svojo zgodbo in prosim za odgovoreuser posted image

Novembra 2009 sem zanosila in čez 9 mesecev rodila prekrasno hči. user posted image sem imela zelo neredne. povprečno na 73 dni. No, ampak zanosila sem že prvi mesecuser posted image . Čeprav mi je test pokazal šele 42. dan od zadnje user posted image user posted image user posted image .

In zdaj sva se z možem odločila še za enega user posted image . Sem pa čisto pozabila kakšne znake sem imela pri hčerki, vem samo, da sem bila skoz napihnjena.
user posted image se mi je uredila in jo imam točno na 30. dniuser posted image , tako da vsaj prebližno lahko predvidevam kdaj imam O. Z možem sva bila ta mesec zelo pridna user posted image . In mene je začelo špikat v levem jajčniku in sploh ne neha. Cela sem napihnjena, vrtoglavice imam vsake tok, in imam povečan beli tok. Jaz niti ne vem kaj vse ženske doživljate pred user posted image , ker pri meni samo pride...brez bolečin v trebuhu, brez bolečih prsi, nič se ne najavlja user posted image

A je možno, da čutim te stvari zaradi nosečnosti ali kaj bi bil še lahko vzrok? Psiha ni, ker se mi nikamor ne mudi z user posted image ... ko bo, bo. Testa še ne mislim delat, saj je še točno 1. teden do user posted image .

Hvala vnaprej za vaša mnenja in odgovore.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?