Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vedno ista vprašanja :) 20.7.2012 17:01:07
|
|
|
|
MalaDama
|
Pozdravljeni! Sem staro-nova tu bila sem prijavljena, ko sem prvič zanosila, a sem ostala brez neta in vas nisem več spremljala ... na žalost! No, zdaj sem pa zopet tu...s smotanim vprašanjem, ki se verjetno non-stop ponavlja, ampak morem še napisat svojo zgodbo in prosim za odgovore Novembra 2009 sem zanosila in čez 9 mesecev rodila prekrasno hči. sem imela zelo neredne. povprečno na 73 dni. No, ampak zanosila sem že prvi mesec . Čeprav mi je test pokazal šele 42. dan od zadnje . In zdaj sva se z možem odločila še za enega . Sem pa čisto pozabila kakšne znake sem imela pri hčerki, vem samo, da sem bila skoz napihnjena. se mi je uredila in jo imam točno na 30. dni , tako da vsaj prebližno lahko predvidevam kdaj imam O. Z možem sva bila ta mesec zelo pridna . In mene je začelo špikat v levem jajčniku in sploh ne neha. Cela sem napihnjena, vrtoglavice imam vsake tok, in imam povečan beli tok. Jaz niti ne vem kaj vse ženske doživljate pred , ker pri meni samo pride...brez bolečin v trebuhu, brez bolečih prsi, nič se ne najavlja A je možno, da čutim te stvari zaradi nosečnosti ali kaj bi bil še lahko vzrok? Psiha ni, ker se mi nikamor ne mudi z ... ko bo, bo. Testa še ne mislim delat, saj je še točno 1. teden do . Hvala vnaprej za vaša mnenja in odgovore. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?