Vedno ista vprašanja :) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

MalaDama -> Vedno ista vprašanja :) (20.7.2012 17:01:07)

Pozdravljeni!
Sem staro-nova tu[sm=smiley36.gif] bila sem prijavljena, ko sem prvič zanosila, a sem ostala brez neta in vas nisem več spremljala[sm=smiley13.gif] ... na žalost!
No, zdaj sem pa zopet tu...s smotanim vprašanjem, ki se verjetno non-stop ponavlja, ampak morem še napisat svojo zgodbo in prosim za odgovore[sm=smiley1.gif]

Novembra 2009 sem zanosila in čez 9 mesecev rodila prekrasno hči. [sm=hudicek1.gif] sem imela zelo neredne. povprečno na 73 dni. No, ampak zanosila sem že prvi mesec[sm=bravo.gif]. Čeprav mi je test pokazal šele 42. dan od zadnje [sm=hudicek1.gif] [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley36.gif].

In zdaj sva se z možem odločila še za enega [sm=duda.gif]. Sem pa čisto pozabila kakšne znake sem imela pri hčerki, vem samo, da sem bila skoz napihnjena.
[sm=hudicek1.gif] se mi je uredila in jo imam točno na 30. dni[sm=bravo.gif], tako da vsaj prebližno lahko predvidevam kdaj imam O. Z možem sva bila ta mesec zelo pridna [sm=smiley36.gif]. In mene je začelo špikat v levem jajčniku in sploh ne neha. Cela sem napihnjena, vrtoglavice imam vsake tok, in imam povečan beli tok. Jaz niti ne vem kaj vse ženske doživljate pred [sm=hudicek1.gif], ker pri meni samo pride...brez bolečin v trebuhu, brez bolečih prsi, nič se ne najavlja [sm=smiley1.gif]

A je možno, da čutim te stvari zaradi nosečnosti ali kaj bi bil še lahko vzrok? Psiha ni, ker se mi nikamor ne mudi z [sm=duda.gif] ... ko bo, bo. Testa še ne mislim delat, saj je še točno 1. teden do [sm=hudicek1.gif].

Hvala vnaprej za vaša mnenja in odgovore.

Lp

Stran: [1]