HuAnita
|
Vsak naj se znajde po svoje, če je kdo toliko neuk, len ali karkoli že pač, da raje plača za rabljeno več kot bi za novo, pač naj. Jaz ne obsojam prodajalk, če to spravijo v promet, verjetno pa bolj kot ne večina razmišlja tako: ja, bi imela Benetton, MotherCare in kake vušjecenovne znamke, ki se jih pri nas ne da dobiti, pa to za pol cene, kot stane nova Sparky stvar---- tu jaz vidim 'keč' v večini, no. Kakšna mamica pač kupuje v tujini, plača ogromno denimo za oblekico, valda ne bo zdaj te stvari, ki stane morda 100 fun tov ali več, dala za 5 eur (ok, razen če je res v nulo zdelano oblačilo).... Jaz do zdaj nimam slabih izkušenj z nakupom rabljenih stvari, sploh otroške zimsk športne opreme, tudi kdaj kaj vrednejšega prodam, nekje za 35 % prvotne cene, ker se nam dogaja, da otrok res le parkrat obleče neko stvar in je kot nova. Me pa res motijo 'kupke', ki nekaj rezervirajo, se grebejo čez vse, skenslaš vse otale, čakaš, ker te prosi ta prva, potem pa nikoli več ne duha ne sluha od nje?!
|