Rubin.
|
Evo me, mi je kar nekaj ptičk prišlo povedat da nekdo misli name , tako da se javljam po dooooolgem času. Imam slabo vest, ampak mi enostavno ne znese, ampak če nekdo posebej za mene oz. Gajo vpraša pa se že moram potrudit . Hvala MTFP da si se spomnila na nas, jaz se tudi velikokrat na vse vas, ki ste takrat držale pesti za nas in mi vlivale moči, me bodrile v mojih najhujših časih, ki jih res ne privoščim nikomur. In prav zaradi vseh vas mi je bilo nekoliko lažje. Jap Gaja je praznovala tretji RD in ne moreš verjeti kako hitro je minilo. Odkar je doma čas teče veliko bolj hitro, kot ko je bila v bolnici. Kaj naj rečem o Gaji? Je pravi sonček, to je tako nezahtevno dete, hvaležno za vsako pozornost, ima nas neskončno rada, sestrico obožuje, res je pravi nasmejani srček. Od aprila letos diha sama 24/dan in ni bila od takrat niti 1x priklopljena nazaj. Rabi pa še pomoč kisika, tako da na "vrvici" jo še vedno imamo (da nam ne pobegne ) ampak precej daljši od 1,5 m, kot je bila prej. V bolnici ima preglede na 3 mesece, ne več na 1. Res je bila to zimo precej bolna (pljučnica, bronhiolitis, bronhitis, ni da ni, je bila skupaj 2 meseca v bolnici), ampak sedaj je že ok. Sicer pa gre razvoj zelo poooočaaaasiiiiii, včasih že obupujem, potem pa se mi nasmeji, jo poljubčkam in ko se stisne k meni , pozabim na to, preko reda ne gre. Fizioterapevtka, ki hodi k nam 2x tedensko pravi da zelo sodeluje in da napreduje, da ni za obupat. Še vedno smo večji del v izolaciji, ker pobere vse "bauce" ki gredo mimo nje, smo še daleč od "normalnega" življenja, ampak se ne damo, počasi in sigurno, stopamo po tej negotovi poti. Vsem, ki mislite name in na mojo družino, se iz srca zahvaljujem, tudi jaz velikokrat pomislim na vse vas, ki ste mi tako ali drugače pomagali, ko mi je bilo najtežje in sem vam iskreno hvaležna za vse, kar ste za nas storili. Poljubčkajte svoje najdražje in jim povejte kako jih imate radi, ob vsaki priložnosti, nikoli ne veste kdaj je zadnja, med tu in tam je zelo tanka linija.
|