Za Rubin (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


MTFP -> Za Rubin (3.7.2012 11:40:07)

Ze zelo zelo dolgo nisem bila na tem portalu.... Tako, da tudi nisem na tekocem z nicemer, sem pa pred tremi leti tako kot mnogo od vas drzala pesti za malo Gajo, pa me res zanima kako se puncka drzi? Velikokrat se spomnim na njo, in upam da jim gre dobro...




hedviga -> RE: Za Rubin (3.7.2012 12:28:55)

Ji bom sporočila, da je pogrešana.
Sicer je Ok in punčki tudi!




MTFP -> RE: Za Rubin (3.7.2012 12:44:10)

Hvala, no samo do sa dobro :). Za to puncko sem predrzala veliko pesti, in verjamem da je sedaj po trelih letih ze prava mala gospodicna :).




Rubin. -> RE: Za Rubin (3.7.2012 20:28:53)

Evo me, mi je kar nekaj ptičk prišlo povedat da nekdo misli name [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], tako da se javljam po dooooolgem času. Imam slabo vest, ampak mi enostavno ne znese, ampak če nekdo posebej za mene oz. Gajo vpraša pa se že moram potrudit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Hvala MTFP da si se spomnila na nas, jaz se tudi velikokrat na vse vas, ki ste takrat držale pesti za nas in mi vlivale moči, me bodrile v mojih najhujših časih, ki jih res ne privoščim nikomur. In prav zaradi vseh vas mi je bilo nekoliko lažje.

Jap Gaja je praznovala tretji RD in ne moreš verjeti kako hitro je minilo. Odkar je doma čas teče veliko bolj hitro, kot ko je bila v bolnici. Kaj naj rečem o Gaji? Je pravi sonček, to je tako nezahtevno dete, hvaležno za vsako pozornost, ima nas neskončno rada, sestrico obožuje, res je pravi nasmejani srček. Od aprila letos diha sama 24/dan in ni bila od takrat niti 1x priklopljena nazaj. Rabi pa še pomoč kisika, tako da na "vrvici" jo še vedno imamo (da nam ne pobegne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]) ampak precej daljši od 1,5 m, kot je bila prej. V bolnici ima preglede na 3 mesece, ne več na 1. Res je bila to zimo precej bolna (pljučnica, bronhiolitis, bronhitis, ni da ni, je bila skupaj 2 meseca v bolnici), ampak sedaj je že ok. Sicer pa gre razvoj zelo poooočaaaasiiiiii, včasih že obupujem, potem pa se mi nasmeji, jo poljubčkam in ko se stisne k meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image], pozabim na to, preko reda ne gre. Fizioterapevtka, ki hodi k nam 2x tedensko pravi da zelo sodeluje in da napreduje, da ni za obupat. Še vedno smo večji del v izolaciji, ker pobere vse "bauce" ki gredo mimo nje, smo še daleč od "normalnega" življenja, ampak se ne damo, počasi in sigurno, stopamo po tej negotovi poti.

Vsem, ki mislite name in na mojo družino, se iz srca zahvaljujem, tudi jaz velikokrat pomislim na vse vas, ki ste mi tako ali drugače pomagali, ko mi je bilo najtežje in sem vam iskreno hvaležna za vse, kar ste za nas storili.

Poljubčkajte svoje najdražje in jim povejte kako jih imate radi, ob vsaki priložnosti, nikoli ne veste kdaj je zadnja, med tu in tam je zelo tanka linija.




aknela123 -> RE: Za Rubin (3.7.2012 20:41:28)

Rubin, pošiljam ti objemček. Tudi jaz velikokrat mislim na vas, ko gledam svoje punce. Želim ti, da še naprej ostajaš tako močna in srčna v svojih mislih in dejanjih.




majčica1508 -> RE: Za Rubin (3.7.2012 20:46:08)

Rubin vas ne poznam,ampak tole kar sem prebrala so me solze oblile in Vam pošiljam
veliko pozitivne energije in držim pesti,da bo vsak dan boljši.........
Za malo Gajo pa en kup [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] pikapolonic...In ,da vas bacilčki letos in nadaljna leta pozabijo....
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




petarda -> RE: Za Rubin (3.7.2012 20:59:03)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]




Adelina -> RE: Za Rubin (3.7.2012 21:13:50)

Tole je pa res lepo prebrati. Tudi jaz sem ravno včeraj šla gledat na tisto temo, če si se morda kaj javila in mislila tam vprašati, kako je z Gajo, danes pa vidim novo temo tukaj.
Še naprej želim in upam, da gre le še na bolje...[sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif]




valči -> RE: Za Rubin (3.7.2012 22:00:38)

Tudi jaz velikokrat pomislim na vas.Dihala sem z vami,držala pesti in čutila delček vsega,kar ste doiživljali in bila iskreno vesela vsakega Gajinega napredka.

Veliko poterpljenja še vnaprej ti želim,Rubin in vesela ob tvojih hčerah.
Pa čestitke za vsak Gajin korak naprej po njeni težki poti.A z tako mamico in z tako družino je Gaja na sigurni in varni poti,poti polni ljubezni[sm=smiley1.gif]

Vesela sem za vas in v mislih ste mi[sm=pikapoka2.gif][sm=smiley20.gif]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.7.2012 8:03:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.7.2012 9:45:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




ronja -> RE: Za Rubin (4.7.2012 9:56:36)

Joj, Rubin, kako lepo te je spet brat, končno z dobrimi novičkami:) Pošiljam ti veliiiiiko poguma še naprej, pa da nikoli ne obupaš! Gaja je borka, sodeluje in se trudi - to je največ, kar lahko od otroka pričakuješ:) - in to je najboljši razlog, da ji bo ratalo! Ker ima voljo in pogumno mami:) Držita se še naprej in vse najnaj, pa da bi bili čimprej brez dodatnega kisika.




MTFP -> RE: Za Rubin (4.7.2012 11:23:36)

Super, hvala za novičke. Na vas se velikokrat spomnim, čeprav res nisem nikoli pisala, sem pa vedno stiskala pesti in se veselila vseh napredkov in vcasih tudi zajokala. Vso srečo vam želim še naprej. Gaja ima čudovito družino, in prav je tako.




Alex01 -> RE: Za Rubin (4.7.2012 11:33:35)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]
Vsi skupaj ste dokazali, da ste "PRAVI BORCI". Srečno še naprej[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]




krtačka -> RE: Za Rubin (4.7.2012 13:54:21)


IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.


IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

Punce, enkrat ko bo Gaja brez aparata in bo imunsko odporna, da bomo lahko imeli obiske, vas bom vse vesela.

piknik? za gajin tretji RD?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]


Bi se lahko izšlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Glede na to kako Gaja zadnje čase preseneča, se zna čist zgodit da bo takrat fit. Torej punce zapomnite si datum 19.6.2012 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].



punce kaj pa to, a? Ste izpeljale? [sm=smiley36.gif]

Tudi jaz sem zelo zelo vesela za Gajo, samo tako naprej[sm=bravo.gif]




tofsi -> RE: Za Rubin (5.7.2012 18:34:25)

Vesela sem, da napredujete. Velikikrat se spomnim na vas, kako pa kaj plaz - je saniran?




Mož* -> RE: Za Rubin (10.7.2012 20:19:32)

Dober dan, že par mesecev cca 1 x tedensko preverjam, ali bomo kaj slišali o naši "septemberki" Gaji, pa Rubin. Končno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Veseli me, da Gaja stalno napreduje, v življenju ima še ogromno časa in čaka jo še veliko nepozabnih trenutkov. Pogosto mislim na vas. Tudi mene zanima, ali se je zadeva s plazom sanirala?




Liya -> RE: Za Rubin (10.7.2012 23:54:42)

Rubin,veliko pikapolonic in poljubčkov tudi od nas.




soncek3 -> RE: Za Rubin (12.7.2012 12:40:49)

Rubin, tudi jaz se velikokrat spomnim na vašo družino, sploh, ko je kje na TV kaj od Maribora, od vašega župana, se zmeraj spomnem na tvoja vprašanja, ki si mu jih tako samozavestno postavljala. Kako ste kaj uredili glede sanacije plazu?

Bravo za malo borko Gajo, ima še ogromno časa, da osvoji vse razvojne mejnike. Držimo pesti, da se ojača in bo naslednja jesen, zima že odganjala bacile stran. [sm=smiley1.gif].
Mala miss je pa že prava gospodična, šolarka, kaj?





Stran: [1]