|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MaM flaška anti colic
21.6.2012 13:31:25   
Pina_qulada
Pozdravljene!
Pišem prvič in mi je kr mal neprijetno ker bom izpadla neumno ampak kaj morem me pač zanima in upam da mi boste lahko pomagali ker drugi (družina) ima še majn pojma ko pa jaz. Imam čist majhen problemček ampak mi ne da miruuser posted image .user posted image pričakujem drug mesec ampak trenutno se obremenjujem z flaško(to zdaj tako zgleda kot da nimam kaj druga za počet user posted image ... imam flaško mam anti colic in me zanima če je tu kakšna mamica ki jo tudi uporablja saj jaz sama ne vem kako bi naj to zgledalo oz. kak bi se naj uporabljalauser posted image user posted image ... kaj tista guma ki je na dnu ostane not med hranjenjem ali se odstrani... Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MaM flaška anti colic
21.6.2012 13:33:26   
cilla
Uporabljamo, ja. user posted image Flaško pustiš tako, kot je, ničesar ne jemlješ ven ali daješ nikamor. Tista guma je bistvo "anti colic" sistema. So pa fajn za oprat po uporabi, ker jo celo razstaviš.

(odgovor članu Pina_qulada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MaM flaška anti colic
21.6.2012 13:42:26   
Pina_qulada
Jeeuser posted image najlepša hvalauser posted image jaz sem skor diplomirala zraven ko sem hotla ugotovit kak bo ta stvar delovala. nimam še izkušenj z MAM-ovo flaško, vse kolegice, ki pa že majo naraščaj pa uporabljajo aventovo flaško.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MaM flaška anti colic
21.6.2012 15:03:17   
cilla
Moja dva z Aventovo in po flaškah Tommee Tippee nista znala jest, sta se davila, zalivala,... ko sva jima dala tole od Mam, pa je šlo gladko. user posted image

(odgovor članu Pina_qulada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MaM flaška anti colic
26.6.2012 15:19:11   
maja_g
Mi imamo tudi Mam anti colic pa je super! Pa še ne teče ji tolko okoli iz ust kot ji je po tommee tippee. Smo prvo meli tommee tippee anti colic pa je ta od Mam dosti boljša. Pa dude imamo tudi od Mam.

Lep pozdrav

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?