MaM flaška anti colic (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pina_qulada -> MaM flaška anti colic (21.6.2012 13:31:25)

Pozdravljene!
Pišem prvič in mi je kr mal neprijetno ker bom izpadla neumno ampak kaj morem me pač zanima in upam da mi boste lahko pomagali ker drugi (družina) ima še majn pojma ko pa jaz. Imam čist majhen problemček ampak mi ne da miru[sm=smiley1.gif].[sm=duda.gif] pričakujem drug mesec ampak trenutno se obremenjujem z flaško(to zdaj tako zgleda kot da nimam kaj druga za počet [sm=smiley1.gif]... imam flaško mam anti colic in me zanima če je tu kakšna mamica ki jo tudi uporablja saj jaz sama ne vem kako bi naj to zgledalo oz. kak bi se naj uporabljala[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]... kaj tista guma ki je na dnu ostane not med hranjenjem ali se odstrani... Hvala




cilla -> RE: MaM flaška anti colic (21.6.2012 13:33:26)

Uporabljamo, ja. [sm=smiley1.gif] Flaško pustiš tako, kot je, ničesar ne jemlješ ven ali daješ nikamor. Tista guma je bistvo "anti colic" sistema. So pa fajn za oprat po uporabi, ker jo celo razstaviš.




Pina_qulada -> RE: MaM flaška anti colic (21.6.2012 13:42:26)

Jee[sm=bravo.gif] najlepša hvala[sm=smiley1.gif] jaz sem skor diplomirala zraven ko sem hotla ugotovit kak bo ta stvar delovala. nimam še izkušenj z MAM-ovo flaško, vse kolegice, ki pa že majo naraščaj pa uporabljajo aventovo flaško.




cilla -> RE: MaM flaška anti colic (21.6.2012 15:03:17)

Moja dva z Aventovo in po flaškah Tommee Tippee nista znala jest, sta se davila, zalivala,... ko sva jima dala tole od Mam, pa je šlo gladko. [sm=smiley36.gif]




maja_g -> RE: MaM flaška anti colic (26.6.2012 15:19:11)

Mi imamo tudi Mam anti colic pa je super! Pa še ne teče ji tolko okoli iz ust kot ji je po tommee tippee. Smo prvo meli tommee tippee anti colic pa je ta od Mam dosti boljša. Pa dude imamo tudi od Mam.

Lep pozdrav




Stran: [1]