|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi UZ v 5t 3d
15.6.2012 19:14:33   
Tangerina
Naslednji teden imam prvi UZ, jaz pa bom takrat v 5t 3d ... Ker me je ginekolog naročil tako zgodaj zaradi SS izpred nekaj let me zanima, ali bo sploh v tako zgodnji nosečnosti plodek viden? Bojim se, da bo to v meni prebudilo preplah o ponovnem SS...

Hvala za kakršnokoli informacijo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi UZ v 5t 3d
15.6.2012 19:18:13   
amyZ
Jaz sem imela UZ pri 6t2d pa je bil plodek velik 4mm, viden je bil tudi že srček. Sem pa imela UZ pred tem, nekje proti koncu 4 tedna, ker sem imela krvavitve, pa se je videl samo tisti žepek. Težko, da bo že viden srček in verjetno te bo kasneje še enkrat naročil.

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2012 19:22:41   
Tangerina
Hvala za hiter odg.!user posted image
A se da na recimo na mojem prvem UZ videt, če je kar koli narobe (SS), ali se tudi to vidi šele kasneje, ko je že srček viden?

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2012 12:31:57   
astrid1
Videla se bo mogoče že vrečka. Sama sem imela UZ tudi približno takrat zaradi krvavitve. Ginekologinja je bila skeptična, vendar pa je našla vrečko in rumenjakov mehurček. Čez en teden pa je bil viden plodek in bitje srčka.

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2012 12:42:36   
Tangerina
astrid, hvala za pomiritev..! potem lahko pričakujem da me bo ponovno naročila kakšent eden kasneje...

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2012 20:50:17   
Anonimen
Jaz sem bila na pregledu točno na tak dan, pa se je videla samo GV, velika 6mm, plodka, rumenjačka ipd pa še ni bilo videt. Tako da ne se preveč sekirat, če ne bo videt še nič...to je ful zgodej za pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2012 21:40:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Naslednji teden imam prvi UZ, jaz pa bom takrat v 5t 3d ... Ker me je ginekolog naročil tako zgodaj zaradi SS izpred nekaj let me zanima, ali bo sploh v tako zgodnji nosečnosti plodek viden? Bojim se, da bo to v meni prebudilo preplah o ponovnem SS...

Tudi jaz sem imela predhodno SS, pa so me na redni pregled na mojo željo naročili še kasneje, kot so sami hoteli- v 10. tednu, zaradi mojega strahu, da se ne bi nič videlo.

Je pa usoda poskrbela drugače in sem imela uz sedaj v 6 2/7 in je plod velik 5,5 mm, srček mu že utripa.

Jaz ne bi šla tako zgodaj na prvi redni pregled!
Če bi bilo kaj narobe, pa še vedno lahko greš(tudi na urgenco).

Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2012 21:43:30   
Anonimen

Tangerina, kam se ti tako mudi?
Občutek imam, da ful prehitevaš stvari.
Najprej Angelsaund, potem tako zgodaj še UZ...
Sprosti se, uživaj- nosečnost traja 9 mesecev in ne samo en dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2012 22:37:33   
Tangerina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tangerina, kam se ti tako mudi?
Občutek imam, da ful prehitevaš stvari.
Najprej Angelsaund, potem tako zgodaj še UZ...
Sprosti se, uživaj- nosečnost traja 9 mesecev in ne samo en dan.user posted image

Hm, stvar je na tem da me je sestra sama naročila tako zgodaj,kao zaradi mojega splava izpred treh let, zato pa sprašujem, ker mi je čudno, ali se bo sploh kaj videlo... user posted image
Pa še to - verjamem, da nisem edina ki je doživela SS, vendar je vsaj pri meni strah, da bi se zadeva ponovila, toliko povečana... Rada bi se znebila strahu, vendar ne gre. Ob vsakem krčku v sp. delu trebuha se ustrašim, ravno tako ob malo daljših bolečinah... Vem da je narobe, vendar žal ne vem drugače... user posted image

< Sporočilo je popravil Tangerina -- 16.6.2012 22:46:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?