Tangerina -> RE: Prvi UZ v 5t 3d (16.6.2012 22:37:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina Naslednji teden imam prvi UZ, jaz pa bom takrat v 5t 3d ... Ker me je ginekolog naročil tako zgodaj zaradi SS izpred nekaj let me zanima, ali bo sploh v tako zgodnji nosečnosti plodek viden? Bojim se, da bo to v meni prebudilo preplah o ponovnem SS... Hvala za kakršnokoli informacijo! Tangerina, kam se ti tako mudi? Občutek imam, da ful prehitevaš stvari. Najprej Angelsaund, potem tako zgodaj še UZ... Sprosti se, uživaj- nosečnost traja 9 mesecev in ne samo en dan.[sm=smiley1.gif] Hm, stvar je na tem da me je sestra sama naročila tako zgodaj,kao zaradi mojega splava izpred treh let, zato pa sprašujem, ker mi je čudno, ali se bo sploh kaj videlo... [sm=zmeden.gif] Pa še to - verjamem, da nisem edina ki je doživela SS, vendar je vsaj pri meni strah, da bi se zadeva ponovila, toliko povečana... Rada bi se znebila strahu, vendar ne gre. Ob vsakem krčku v sp. delu trebuha se ustrašim, ravno tako ob malo daljših bolečinah... Vem da je narobe, vendar žal ne vem drugače... [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|