|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtje in sex
14.6.2012 14:24:16   
Anonimen
a lahko sexate če ste zaprte? Jst sm zlo zaprta-boli me v spodnjem delu trebuha, prdim, pa še z tem ogromnim trebuhom sm čist lesena.....
Pač z možem sva hotla pa sva se že slekla in to pol sm mu pa rekla da nemorm ker me pač tišči...
Sva pol čez kkšn tedn spet probala pa ni šlo več kt 10 min. Mož je zelo razumen in ne rine vane. sej si tud jst želim sam nekak ne gre....

Pomoč? Proslim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprtje in sex
14.6.2012 14:33:43   
uškinamama
http://www.lekarnar.com/izdelki/lactecon-peroralna-raztopina-500-ml

Čeprav po desetih dnevih zaprtja bi mogoče probala s čim bolj agresivnim .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2012 17:49:08   
mateyka
ja, jaz bi dala kako konkretno odvajalo tok da se fajn pokakaš. potem bi pa pila lactecon vsak dan dokler se ti res ne uteče prebava (redno kakanje vsaj 14 dni). in potem vsakič ko ne greš 2 dni kakat začneš jemat lactecon vsak dan (dokler ne greš na wc) in se ti bo že zmehčalo blato. lactecon je fajn ker ni telo potem odvisno od njega (če ga redno jemlješ) in je naravno (laktoza), zelo praktično, tudi za dojenčke od 1 meseca naprej.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.6.2012 17:50:18 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
14.6.2012 18:03:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.6.2012 18:23:01   
dayya
mogoče bi bilo dobro spremenit način prehranjevanja:
- zjutraj na tešč topli donat in sadje, do kosila še kak sadje
- za kosilo ne mešaj proteinov, škroba in oglikovih hidratov med seboj in veliko paleto zelenjave po možnosti surove obvezno 3 deci tople tekočine po kosilu
- za večerjo nekaj lahkega seveda tudi ne mešat proteinov, škroba in oglikovih hidratov med seboj in zelenjavo, nikakor pa ne zvečer sadja ali mlečnih izdelkov
- v svoj urnik dodaj še telovadbo pa mislim če to tvoje stanje ni kronično da bi mogla v tednu dni prit do WC-ja brez kakršnih koli preparatov :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.6.2012 18:26:51   
dayya
aja če si vsakič po solati posuješ laneno seme ti bo zlo koristlo :)))

kar se pa tiče preparatov preglej si:
http://www.waya.si/sl/probiotiki-waya/kolekcija-waya/waya-it/
to je meni že enkrat pomagalo, sedaj pa si prebavo uravnavam z prehrano ki sem ti jo že upisala :)

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.6.2012 20:45:33   
sončnica14
Oj, jaz bi samo rada komentirala tole o lanenem semenu in solati.
Laneno seme je super za prebavo (mora pa biti drobljeno -ne celo), vendar pa ga je obvezno jesti skupaj s tekočino (vsaj 1:10),  lahko z mlekom (zmešanega s kosmiči), v jogurtu... Če ga pa potreseš po solati pa zraven kaj popij.

V glavnem veliko vlaknin pa bo (npr. suhe slive, ki so tudi polne vlaknin odlično pomagajo pri prebavi).

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2012 12:18:32   
anckabancka
Jaz pa laneno sem uživam kar celo. Čez noč namočim 2 suhi slivi in 2 žlički lanenega semena. Zjutraj na tešče prežvečim slive in spijem cela semena. Prebava je super. Vedno grem na veliko potrebo po kosilu. Pa sem imela v vsaki nosečnosti ful težav, ker pijem železo in me zapira. Zdaj pa je super. Tako, da poskusi to kombinacijo in po parih dneh bi se morala prebava uredit user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2012 17:10:41   
Anonimen
dayya ti je dala že nekaj koristnih nasvetov glede prehrane.
Tebi nepravilno prehrajevanje povzroča probleme, tako kot mnogim. Pogosto se to odraža pri prebavi in želodčnih težavah. ki pa lahko sčasoma privedeo tudi do bolezni.
Sanje uživaj le nekje do časa kosila.
Hrana mora vsebovati veliko vlaknin (določena žita, stročnice) in beljakovin (zelenjava, meso, ribe, skuta). Večerja ne sme vsebovati ogljikovih hidratov (bela moka, bel sladkor, mlečni izdelki, ...), niti sadja, ampak pretežno zelenjava. Vem, lahko je rečt. To, da zvečer ne smemo jest, ne drži.
Premalo piješ. Koliko tekočine spiješ na dan? Sicer je težko doseči, ampak dnevni vnos tekočine (v to ne spadajo sokovi, kava, mleko) naj bi bil en liter vode na 25 kg telesne mase. Potem pa izračunaj, koliko naj bi popila. AMpak naj bi pa bilo dnevno vsaj 1,5 litra vode. Poleti več.
Pij takoj ko vstaneš, vsaj 2 dcl mlačne vode. S tem poženeš dnevni proces prebavnega sistema. Obvezno zajtrkuj, če ne drugega, vsaj jogurt, mogoče kosmiče, polnozrnat kruh (kava in rogljiček ni zajtrk). Ponovi s kozarcem vode. Če piješ kavo, je kava neke vrste odvajalo, zato povečamo količino tekočine. Res je tudi, da si marsikdo zaradi službe ne mora privoščiti pogostejšega obiska wc-ja, zato nekako to nadomestimo, ko smo doma.
Vključi telovadbo, dovolj je že sprehod. To vzpodbudi cirkulacijo v telesu, posledično je ugodnejša prebava. In seveda ob telesnih aktivnostih povečaš vnos vode.
V začetku bodo mogoče še večje težave s sprebavo, ampak to zato, ker se bo čistilo, sčasoma bo ok.
V tem času se lahko poslužuješ tudi ostalih zadev, ki so ti jih navedla dekleta :).

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?