|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje od plenic
7.6.2012 9:55:50   
biga
Moja dveletna punčka zadnje dni lula v kahlico, ampak gre samo, ko jo vprašam, sama še ne reče, da se ji mudi lulat. Tako da nam parkrat uspe, parkrat pa lula še v pleničko. Tudi v vrtcu gre na kahlico, edino kakat še ni šla. A naj ji dam že hlačke gor ali je še prezgodaj, glede na to, da sama še ne pove, da se ji mudi? Naj začasno odvajamo s pleničkami gor in dol? Meni se sicer nič ne mudi, ampak če že hoče na kahlico, zakaj pa ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje od plenic
7.6.2012 10:18:00   
Doll
Tole s plenico zame ni odvajanje.ker otroka s tem samo zmedeš

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2012 10:18:13   
Hope2
Naš še sploh ni znal govorit. Rekla sem mu, ko te bo lulat, si pejdi po kahlo, ker nimaš več pleničke. Nam je tak uspelo, njemu se je pa ful fajn zdelo, da si je šel sam iskat kahlo. Sama ga nisem nikoli dajala sedet na kahlo. V varstvu je še imel pleničko, ko pa je prišel domov, pa sem mu dala dol in oblekla hlačke za tisti 2-3 ure. Nesreče se niso dogajale, tak da sem ga po 3 dneh v vartsvo poslala brez pleničk, v gatah.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2012 10:34:04   
lenčy
mi imao eno nevrjetno srečo in pridnega otroka. je že več kot en teden suh, razen za spat mu še damo plenico, čeprav tudi ponoči kdaj reče za lulat. je pa star 2 leti. jaz mu dam kar gatke gor in jih mava doma skos gor in vedno pove, kdaj ga lulat. včasih mu prej malo uide ampak nič hudega. še pokakal se je 2x in je bilo tako veseljeuser posted image njegov prvi odziv pa: jeee kaki, kasneje pa beeekuser posted image ko kam gremo, ima plenično včasih še gor, ampak kljub temu pove, da greva lulat. js bi jo na tvojem mestu imela v gatkah, da udi ko se polula, dobi tisti obutek mokrosti. sj bo počas, sam silit ne.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2012 22:23:03   
j.b.
Jest sem našga 25m dala pred 14 dnevi kar u gatke. Prve 3 dni sva se preoblačila vsako uro, potem je bilo skoz boljše. Zdej je en teden suh (kar se lulanja tiče), in sam pove da ga lulat - takrat moreva hitro potegnt gate dol. Če bi ga dala na kahlo on ne bo lulal, lulal bo samo - če ga tišči. Oz, kadar ga sama vprašam če bo šel lulat je njegov odg: "NE!"

BIga
, Tudi sama mislim da bo punca zmedena če bo imela pleničke gor. Ker če se bo polulala ne bo nič mokra, in je ne bo motilo. Zato tudi ne bo povedala da jo tišči. Če pa ji bo lulala u gatke, in bo cela mokra plus ji bo priteklo u superge, bo pa mogoče dojela da je pametneje če pove kadar jo tišči. Nevem nouser posted image

Kako pa kakanje gre pri vas??? Tega pa naš ne pokapira ... Še zmerej u gate user posted image Je pa res da ga na kahlo do zdaj nisem dajala veliko, ker je vedno pobegnu dol. Dol pobegne še danes če želim da bi malo sedel gor. Na kahli obstane točno tistih nekaj sekund, ko javi da ga lulat in ko dejansko naredi lužico. Potem takoj gasa igrat se dalje ... Any idea?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.