|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a je veliko domačega dela v 1. razredu?
31.5.2012 13:12:23   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Punce, kolk so pa vaši otroci brali/pisali pred vstopom v šolo?

Nič ,zdaj pa "obvlada" pisanje in branje

HB, ker jaz našega res ne obremenjujem s tem. Nasplošno je bolj matematični tip, mu številke veliko bolj grejo - se kam peljema, pa malo računava.
Drugače pa nekako nisem polagala pozornosti na to, da bi bral/pisal pred šolo. Ok, svoje ime, to zapiše, pa priimek, pa moje in atijevo ime, pa strašno rad zdaj piše ROK - pojma nimam zakaj, ampak na vsaki risbici iz vrtca napiše ime pa še doda rok?user posted image

Me je kar malo zaskrbelo, ko sem prebrala, da obvladajo velike in male tiskane črke in da berejo brez problema. Ampak če tudi ostali ne znajo - potem seveda gre. Mi pač delamo na tem, da skupaj preberemo ogromno pravljic. Upam, da bo tudi od tega kaj odnesel....

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.5.2012 13:14:00   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Punce, kolk so pa vaši otroci brali/pisali pred vstopom v šolo?

Poznala je velike tiskane, znala napisati svoje ime in nekaj najbolj pogostih besed (npr. mami, oči, babi, dedi, ipd.).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.5.2012 13:30:57   
Matkurja
Nisem vsega brala, me je pa zmotilo, ko vas je nekaj napisalo, da do tretjega razreda ni ocen. Drage moje, ocene SO, samo niso številčne, ampak opisne.

Drugače pa šola je vzgojno izobraževalni zavod, zato se morajo učenci tudi nekaj izobraziti, pa tudi če je to prvi razred. Če pa otrok nekaj tedensko dobi kako domačo nalogico, je pa to samo njemu v korist, da se nauči delovnih navad. In kakor jaz vem, dobijo učenci kaj za narisat, pobarvat, ali pa izračunat 10 računov. Pa ne vsak dan vse, da se razumemo. Ponavadi je to za 15 do 30 minut dela, ali pa še to ne. Če se pa otrok ne zmore skoncentrirat in dela nalogo celo popoldne, potem imate pa drug problem.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.5.2012 13:36:45   
Leela
Pri nas naredi v podaljšanem bivanju, ni veliko tega.
Je pa kar veliko za 1. razred se vse črke naučit + računati tako, da sigurno ni samo igra ampak že resno delo. Tisti, ki imajo težave morajo seveda tudi doma ponavljati s starši. Zdaj si bodo pomagali tudi med seboj v šoli učenci sami.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.5.2012 13:39:14   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Nisem vsega brala, me je pa zmotilo, ko vas je nekaj napisalo, da do tretjega razreda ni ocen. Drage moje, ocene SO, samo niso številčne, ampak opisne.

Drugače pa šola je vzgojno izobraževalni zavod, zato se morajo učenci tudi nekaj izobraziti, pa tudi če je to prvi razred. Če pa otrok nekaj tedensko dobi kako domačo nalogico, je pa to samo njemu v korist, da se nauči delovnih navad. In kakor jaz vem, dobijo učenci kaj za narisat, pobarvat, ali pa izračunat 10 računov. Pa ne vsak dan vse, da se razumemo. Ponavadi je to za 15 do 30 minut dela, ali pa še to ne. Če se pa otrok ne zmore skoncentrirat in dela nalogo celo popoldne, potem imate pa drug problem.

Saj smo se vsi kar strinjali, da so naloge dobre stvar, tako da... če bi prebrala, bi videla, da se tvoje videnje sklada z ostalimi. user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.6.2012 10:23:51   
dps1
naša je delala vse naloge v popoldanskem varstvu. prečekiramo torbo samo čez vikend, ko jo prinese domov. edino sedaj ko je konec šolskega leta, ko je bilo malo več dela, smo malo delali  tudi še doma (branje, računanje). 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.6.2012 12:25:53   
bori2
Zdravo.
Pri nas je v prvem razredu hčerka nalogo končala večinoma v OPB-ju, če je imela kakše dejavnosti je kaj malega prinesla domov.

V 1. razredu so večinoma barvali, lepo pisali črke in nekaj malega računali. Nekajkrat sva se skupaj učili pesmico - mislim da kar med kopanjem, in nekajkrat smo nabirali rastline. Ma res nič pretresljivega.

Otroci so v prvem razredu izjemno motivirani, navdušeni, tako, da se prepustite tokovom in uživajte.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.