Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 18:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
12.. 11 moških in 1 ženska. Kaj je malo, kaj je dosti? Relativno, odvisno od lastnega števila.. Za ene je dosti 5, za druge 10, za nekatere 50.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 19:36:15
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh če bi bili na kakšnem moškem forumu, bi ta tema imela verjetno že 3 strani ker smo pa tukaj same dame, se ne širokoustimo s takimi številkami. Pa nihče ne bi bil anonimen.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2012 8:26:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 25.5.2012 8:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: posh če bi bili na kakšnem moškem forumu, bi ta tema imela verjetno že 3 strani ker smo pa tukaj same dame, se ne širokoustimo s takimi številkami. Pa nihče ne bi bil anonimen..... Pa vsak bi še malo dodal.. Saj veste kaj pravijo: če se gre za število spolnih partnerjev, moški zaokrožijo navzgor, ženske pa navzdol. Jaz sem pa drugače slišala ... žensko število je treba pomnožit s 3, močkega pa delit s 3
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 25.5.2012 12:55:10
|
|
|
|
Aleš*
|
OK, prvi moški na tej temi. Moja draga je prva in edina. Preveč to ne more biti. Premalo pa zame tudi ni, ker spolni partner nikoli ne more biti samo spolni partner. Vedno je partner tudi v drugih dimenzijah - vsaj v mojem svetu. In za razvoj vseh dimenzij je eno življenje premalo, kaj šele da bi menjal in delal poizkuse in preizkuse. To je zgolj moje mnenje oz. izkušnja - da se ne bo kdo počutil izzvanega.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 25.5.2012 20:57:16
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleš* OK, prvi moški na tej temi. ...and you deserve the crown.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 28.5.2012 21:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Torej, koliko sp.partnerjev ste že imeli? 2 pa nisem več najstnica, ampak jih šibam proti 40
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 28.5.2012 21:54:59
|
|
|
|
LuLu
|
Moji bivši so jih šteli, jaz nikoli... tista številka, ki jo je zadnji preštel, plus on... to je to. Njemu je bilo preveč, jaz pa to številko višam
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 29.5.2012 10:17:16
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, do 3 ti ni treba štet, da veš, koliko jih je bilo:D. ravno to sem pomislila. Prvega je prav, da si zapomneš. Da lahko potem vnukinjam prodaš zgodbo o romantičnem princu na belem konju Zadnjega se ne spominjaš, ga koristiš. In nekaj je bilo vmes.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?