Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pomojem okoli 15, ampak je bila vedno zaščita na prvem mestu
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:18:52
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pomojem okoli 15, ampak je bila vedno zaščita na prvem mestu Pravica pa taka, jaz štiri in HPV.
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Torej, koliko sp.partnerjev ste že imeli? Naj še dopolnim vprašanje; koliko je dosti in koliko malo?
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj si hotla s tem povedat, da si ga js bolj zaslužim, al kako? sory če maš to "bolezen" ampak jaz pri tem nimam nič!
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:49:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kaj si hotla s tem povedat, da si ga js bolj zaslužim, al kako? sory če maš to "bolezen" ampak jaz pri tem nimam nič! hudo inteligentno.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:54:53
|
|
|
|
emalina
|
Jaz jih ne štejem in tudi mož jih ne šteje. To so ljudje in ne številke.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 12:56:32
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kaj si hotla s tem povedat, da si ga js bolj zaslužim, al kako? sory če maš to "bolezen" ampak jaz pri tem nimam nič! na humor jih verjetno nisi ujela, a ne ? Hec je, hec. Super, da si zdrava in taka tudi ostani. Saj bi si tudi sama kaj več privoščila, če ne bi tega mojega ujagala
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 16:26:56
|
|
|
|
Anonimen
|
sej js tud odkar sm z mojim se njega držim, govorila sem o preteklosti. pa mislim da ni nič slabega tu če sem mela več partnerjev, tega js ne obžalujem
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 16:45:10
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa mislim da ni nič slabega tu če sem mela več partnerjev, tega js ne obžalujem jup, verjetno se ravno zato zato še kot anonimna počutiš ogroženo. hm, verjetno bi morala rečt - zato ker ne obžaluješ in ni nič narobe, greš seveda temo o tem odpirat in rabiš preverjat kako cifro kaj drugi "držijo"..
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 16:56:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kdo si pa ti da boš obsojala ljudi ki jih ne poznaš? še tiste ki jih, jih nebi smela. zase se brigaj pa boš največ naredila. nisem ti js kriva če doma safr furaš.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 18:24:36
|
|
|
|
aknela123
|
joj, spet smo prišli s kulturo pogovora nekam daleč.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 22.5.2012 22:04:39
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Naj še dopolnim vprašanje; koliko je dosti in koliko malo? Malo je eden, dosti je več kot eden.....sama sem jih imela dosti......
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 23.5.2012 11:57:19
|
|
|
|
gsatalema
|
Anonimen kdo si pa ti da boš obsojala ljudi ki jih ne poznaš? še tiste ki jih, jih nebi smela. zase se brigaj pa boš največ naredila. nisem ti js kriva če doma safr furaš. Jao kdo je pa začel, če ne ti
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 23.5.2012 13:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
samo malo.... teme nism jaz odprla. nevem po čem si to sklepala
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 23.5.2012 14:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
vem da sem jih pred parimi leti šla enkrat štet za foro in sem prišla do številke 19. In HB je pri tej številki tudi ostalo. Da bi jih šla pa zdaj spet štet, pa ni šans.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 23.5.2012 17:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vem da sem jih pred parimi leti šla enkrat štet za foro in sem prišla do številke 19. In HB je pri tej številki tudi ostalo. Da bi jih šla pa zdaj spet štet, pa ni šans. Ja pomoje bi spet prišla do številke 19, al kako Po Lilianini definiciji kaj je malo in kaj je dosti, sem jih imela potem jaz dosti
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 23.5.2012 17:31:58
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen kdo si pa ti da boš obsojala ljudi ki jih ne poznaš? še tiste ki jih, jih nebi smela. zase se brigaj pa boš največ naredila. nisem ti js kriva če doma safr furaš. koga sploh nagovarjaš in katera anonimna si (avtorica al kaka mimoidoča)? mogoče bi bilo pametno da si mal pogumna in da si nardiš en nick za to temo (mogoče tvojo cifro "že obdelanih" partnerjev? ) da bom sploh vedela komu kaj odgovarjat in kdaj me kdo nagovori.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 6:24:39
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Torej, koliko sp.partnerjev ste že imeli? Dva, ziher. Tretji pa ne šteje, ker nisem ziher, da je blo res kaj, ker je bil tak žur.
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 9:35:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jao, TT!
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 10:02:00
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 joj, spet smo prišli s kulturo pogovora nekam daleč. A-ha. Tole zna bit za kokice.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 10:11:34
|
|
|
|
ronja
|
Zame glih prav, za liljano dosti : 3. Kar se zaščite tiče sem bila 2ma prva, zadnjemu pa 2. punca (njima z bivšo pa prvič), tako da se nisem mogla česa nalest:). Se mi pa ne zdi nič narobe, če imajo ljudje več partnerjev, če jim paše - jaz sem pač vedno nabasala na fante, ki so hoteli mal bolj resno vse skup, tak da je pač tak naneslo. Sicer sem za vse tri mislila, da bo to bolj kratkega veka, sploh za 3. sem bila prepričana, da bova skup kvečjemu 2 tedna, bolj kratka romanca... No, zdaj mava otrok več kot sem mislila tednov . Sam kaj naj bi nardila, če pa ni hotel naredit nič narobe? Ga iz principa pustla?
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 10:42:55
|
|
|
|
gsatalema
|
Ga iz principa pustla?user posted image IZVIRNO SPOROČILO: ronja
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 12:26:32
|
|
|
|
posh
|
če bi bili na kakšnem moškem forumu, bi ta tema imela verjetno že 3 strani ker smo pa tukaj same dame, se ne širokoustimo s takimi številkami.
|
|
|
|
RE: Koliko spolnih partnerjev? 24.5.2012 13:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Poročena s prvim in edinim, kateremu sem tudi jaz prva in edina. Fajn stvar, saj je bilo doslej treba paziti le na antibaby zaščito. Upam, da bo tako tudi ostalo v prihodnje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?