|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ
22.5.2012 9:53:35   
Anonimen
Mene pa zanima,če ve takoj dobite povezavo za naročanje v LJ,za zaporedno številko.Kličem že od prejšnjega četrtka pa se mi noče noben javiti.Do 8:30 zvoni pa se noben ne javi,ob 9:00 pa je skozi zasedeno.danes pa je bilo nekaj časa celo nedoseglivo.ne vem kaj je sedaj to?Rada bi se prijavila,da dobim zaporedno številko,da bom v naslednji menstuaciji štartala po zamrznjenčka.A je katera imela podoben problem?A je mogoče katera poslala mail?Sem na njihovi strani zasledila elektronski naslov,pa ne vem,če to prakticirajo.
Vesela bom vaših odgovorov.L.p.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ
22.5.2012 11:23:25   
SILVA
Jaz sem poslala kar mail, ker po telefonu lahko obupaš in mi je sestra še isti dan odgovorila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2012 11:37:28   
limonca*
ja, to se pa načakaš.. jaz ponavadi samo sedim in pritiskam recall.. ponavadi tud dva dni. 

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2012 12:39:24   
BARBI78
Če vam ni predaleč do Lj. kar v avto in direktno do njih..tako sem tudi jaz naredila in jih tam okregala zakaj se nobena ne javi (njihov odgovor: ''hja, saj niste edina'')...tako je to a ne, ker smo same številke.. tam v pisarni za naročanje sploh ni nikogar bilo, tako da kar direktno v pisarno IVF malo naprej od sprejemne pisarne v stari porodnišnici..

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2012 22:37:08   
diana_25
meni se zdi, da so ure določene za klicanje za zaporedno številko.

(odgovor članu BARBI78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?