problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ (22.5.2012 9:53:35)

Mene pa zanima,če ve takoj dobite povezavo za naročanje v LJ,za zaporedno številko.Kličem že od prejšnjega četrtka pa se mi noče noben javiti.Do 8:30 zvoni pa se noben ne javi,ob 9:00 pa je skozi zasedeno.danes pa je bilo nekaj časa celo nedoseglivo.ne vem kaj je sedaj to?Rada bi se prijavila,da dobim zaporedno številko,da bom v naslednji menstuaciji štartala po zamrznjenčka.A je katera imela podoben problem?A je mogoče katera poslala mail?Sem na njihovi strani zasledila elektronski naslov,pa ne vem,če to prakticirajo.
Vesela bom vaših odgovorov.L.p.

SILVA -> RE: problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ (22.5.2012 11:23:25)

Jaz sem poslala kar mail, ker po telefonu lahko obupaš in mi je sestra še isti dan odgovorila.

limonca* -> RE: problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ (22.5.2012 11:37:28)

ja, to se pa načakaš.. jaz ponavadi samo sedim in pritiskam recall.. ponavadi tud dva dni. 

BARBI78 -> RE: problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ (22.5.2012 12:39:24)

Če vam ni predaleč do Lj. kar v avto in direktno do njih..tako sem tudi jaz naredila in jih tam okregala zakaj se nobena ne javi (njihov odgovor: ''hja, saj niste edina'')...tako je to a ne, ker smo same številke.. tam v pisarni za naročanje sploh ni nikogar bilo, tako da kar direktno v pisarno IVF malo naprej od sprejemne pisarne v stari porodnišnici..

diana_25 -> RE: problem pri klicanju za zaporedno št, v LJ (6.6.2012 22:37:08)

meni se zdi, da so ure določene za klicanje za zaporedno številko.

Stran: [1]