Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste ki imate alergika pomoč 14.5.2012 10:16:06
|
|
|
|
brina_3
|
Sicer nevem kako se je začelo pri meni, ko sem bila mlajša.Če ti kaj pomaga pa imam alergijo na pršice in mačjo dlako. In pri mojih 21ih sem zaradi alergije na pršico non stop prehaljena, smrkam in mi teče iz nosu. Ob stiku z mačjo dlako pa dobim še solzne oči in srbečo kožo. Upam, da najdete zmagovalno terapijo, ki vam bo vsem skupaj olajšala prebolevanje
|
|
|
|
RE: tiste ki imate alergika pomoč 14.5.2012 10:40:46
|
|
|
|
pikatara
|
Naš sinko je imel dve leti nonstop bronhiolitise,.... Pa smo mu jauarja ukinili mleko in je bil od takrat samo dvakrat prehlajen. če poje karkoli mlečnega dobi takoj izpuščaje in drisko. TEstirali so ga in ni alergičen, je pa občutljiv na laktozo. Probaj ji dat sirup proti alergiji.
|
|
|
|
RE: tiste ki imate alergika pomoč 14.5.2012 11:16:25
|
|
|
|
sakuL
|
čisto odvino kako oz na kaj vpliva alergija. sama sem alergik in sem alergična na 1001 stvar. pa vendar se vsaka odraža skoraj čisto drugače. Prosi za tablete k poješ enega na dan, ker je astmo potrebno zdraviti čimpreje! sedaj cveti trava. Verjetno je (upam da ne) tak alergik da je vsako sezono nekaj kar jo moti/na kar je alergična, lahko pa je tudi to, ker se ne pozdravi do konca. Sicer m ije zanimivo da dohtarji ne dajo niič proti tej "alergiji"... Prosi za tablete, ali claritin ali pa nekaj v tem slislu, da lajša alergije sploh cvetnega prahu in trave sedaj, potem boš pa videla.
|
|
RE: tiste ki imate alergika pomoč 15.5.2012 8:55:40
|
|
|
|
aprilčica07
|
Isto se je dogajalo naši pupiki. Je bla že dvakrat testirana, pa nič odkrili (vd mož je alergik). Nalednji pondeljek greva spet k alergologu in pulmologu. Je pa res, da je zadnje čase situacija bolša. Je seveda na Flixotidu, Singulairju in po potrebi Vetolinu. Zadnjič, ko je blo hudo, bla je cela pikasta po telesu in srbelo jo je, sva dobili en sirup, nekaj na A, se ne spomnim več imena. Je bla po tem sicer bolj zaspana, ampak je vsaj malo ublažilo srbečico.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?