Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2005 22:13:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Sostanovalci - vaše izkušnje 4.9.2005 22:52:50
|
|
|
|
Annny
|
Ojla,
v Lj smo skupaj stanovale 3 študentke, ki se poznamo od prej, smo frendice in moram reči, da včasih prav pogrešam tisti naš vsakdan. Meni je bilo super in res smo se super ujele kljub različnim navadam (ena ima rada pospravljeno, druga raje ustvarjalni nered itd..)
Tolk mi je blo fajn- ko sem prišla domov, je bila tam vedno ena, s katero sva malo počvekali..vedno so bili kaki obiski...ampak ko se je bilo treba učit, je pa šla lepo vsaka na svojo stran in smo si dale mir- celo spodbuda je bila to!
Skratka- fantastično, ampak samo, če je cimer človek, s katerim si na isti valovni dolžini.
Še to- prvo leto študija sem stanovala z neko hčerko mamičine kolegice (najini mami sta se pač nekako zmenili..se ne spomnim točno), ampak se nisva poštekali. Jaz sem vedno dobre volje, ona pa nekakšna darkerica oz. satanistka, vedno namrgodena, vsaj 3x tedensko je prišla domov nažgana ko mavra..čisto odveč mi je bilo stanovati z njo, tako da sva se po enem letu izselili
Torej- vse je odvisno od tega, KDO je tvoj sostanovalec in kakšen tip človeka si...če si bolj mirna, te mogoče ne bi motilo, če bi stanovala sama..jaz vem, da bi umrla od dolgčasa
Lp
|
|
|
|
Sostanovalci - vaše izkušnje 4.9.2005 23:45:39
|
|
|
|
polona2
|
Če se tu šteje bivanje v internatu...Imela sem dve krasni cimri in kadarkoli se spomnim na vse traparije, ki smo jih počele , prav zaradi naše kombinacije, lahko naša skupna leta označim za tista najbolj nora, spontana, odbita itak...
Samo, šola je pa trpela...
|
|
|
|
Sostanovalci - vaše izkušnje 4.9.2005 23:56:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Prvi dve leti faksa sem stanovala z eno punco, ki je bila vredu, a se nisva nikoli kaj ekstra zaštekali. Potem se je k meni priselil takratni fant - tri leta sva živela skupaj, pa v končni fazi ni šlo in sva šla narazen. Prej sva bila pa že 4 leta par, torej 7 vsega skupaj.
Zadnje leto v LJ sem se preselila skupaj s punco, ki sem jo bežno poznala od prej, in njenim prijateljem, ki je bil poklicni vojak in ga nikoli ni bilo doma. Prespat je prišel kvečjemu 1x na mesec, takrat je pripeljal s sabo pol bataljona in je vedno bil super žur .
To je bilo super leto! Punca je od takrat moja najboljša prijateljica, ves čas sva viseli skupaj in čvekali...samo faksa pa ne jaz ne ona še nimava gotovega . Tisto leto ne vem, če sva obe skupaj kaj pametnega naredili. A kot rečeno - to je moja najboljša prijateljica in to je pozitiven učinek tistega zmedenega leta.
|
|
|
|
Sostanovalci - vaše izkušnje 5.9.2005 12:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se šteje še dijaški dom imam cimre od 14 leta. No zadnji mesec sem sama - po ločitvi.
V SŠ - noro.
V študentu prvi apartma 4 bab - krasno. Ujele smo se enkratno in v končni fazi spile cca. 2kg kave tedensko. Od takrat je ne pijem več.
Drugi apartma - malo mešano - 2+2 Ko sem imela fante za socimre je bilo super, smo se prav fajn razumeli. Ko se je cimra izselila, se je k meni preselil takratni fant - kasneje mož. Po zaključku študenta in razhodu s fantom sem se preselila v stanovanje spet s samimi puncami. Stanovanje je bilo v stari LJ in smo se imele super fino. Potem sva se s takrat bodočim možem skupaj preselila v stanovanje - in evo spet moški cimer. za naslednja štiri leta.
Da imam končno mir se bom morala še navadit. Mi je blazno dolgčas in res pogrešam družbo in nekoga s katerim vržeš kakšno na jezik.
No ja saj zato so pa prijatelji.
Z večino cimrov in socimrov imam pa še danes stike in z nekaterimi se tudi še pogosto srečujemo in družimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?