Annny -> Sostanovalci - vaše izkušnje (4.9.2005 22:52:50)
|
Ojla,
v Lj smo skupaj stanovale 3 študentke, ki se poznamo od prej, smo frendice in moram reči, da včasih prav pogrešam tisti naš vsakdan. Meni je bilo super in res smo se super ujele kljub različnim navadam (ena ima rada pospravljeno, druga raje ustvarjalni nered itd..)
Tolk mi je blo fajn- ko sem prišla domov, je bila tam vedno ena, s katero sva malo počvekali..vedno so bili kaki obiski...ampak ko se je bilo treba učit, je pa šla lepo vsaka na svojo stran in smo si dale mir- celo spodbuda je bila to!
Skratka- fantastično, ampak samo, če je cimer človek, s katerim si na isti valovni dolžini.
Še to- prvo leto študija sem stanovala z neko hčerko mamičine kolegice (najini mami sta se pač nekako zmenili..se ne spomnim točno), ampak se nisva poštekali. Jaz sem vedno dobre volje, ona pa nekakšna darkerica oz. satanistka, vedno namrgodena, vsaj 3x tedensko je prišla domov nažgana ko mavra..čisto odveč mi je bilo stanovati z njo, tako da sva se po enem letu izselili
Torej- vse je odvisno od tega, KDO je tvoj sostanovalec in kakšen tip človeka si...če si bolj mirna, te mogoče ne bi motilo, če bi stanovala sama..jaz vem, da bi umrla od dolgčasa
Lp
|
|
|
|