|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj počnete zvečer ko otrok zaspi?
29.4.2012 22:29:10   
Anonimen
Ko otrok zaspi, pobereš kramo, pospraviš posodo, ura je recimo v najboljšem primeru 21h in kaj potem?? Se usedeta vsak na svoj konec kavča in zijata v kišto, sta celo vsak v svojem prostoru in počneta kaj zase ali pa se posvečata drug drugemu in kako?
Vedno bolj se mi zdi, da midva padava v rutino, ki mi ni všeč. Vsak še eno uro ali sediva na kavču in gledava tv ali je celo en za računalnikom, drugi pa gleda tv in potem ko greva v posteljo je ura recimo 23h in oba sva tako utrujena in ne vzburjena ali kako se naj izrazim od tega kar sva počela v zadnjih dveh urah, da velikokrat zaspiva brez da se sploh poljubiva za lahko noč. Rada bi, da bi se večkrat zvečer posvetila drug drugemu, pa ne vem kako naj pristopim. Kaj in kako počnete to, da ta čar ne mine in da ne nastane luknja med vama?? Ker ko pride otrok, čez dan tako ali tako več ni časa, za več kot poželjive poglede in dotike mim grede (to nama recimo še vedno ostaja), ampak zvečer ko pa bi bila priložnost pa kar izgine. Saj tu in tam ne, ampak zadnje čase ta tu in tam posaja ZELO redko na sporeduuser posted image user posted image zelo bi bila vesela predlogov, izkušenj,itd.... hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj počnete zvečer ko otrok zaspi?
29.4.2012 22:32:57   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vsak še eno uro ali sediva na kavču in gledava tv ali je celo en za računalnikom, drugi pa gleda tv

Ne prižigajta nobenega ekrana, pa bo že nekaj novega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2012 22:48:46   
LittleSun
kaj pa družabne igre? ali pa glasbeni večer? večerja, romantika(svečke),...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2012 6:45:07   
melanija
V najboljšem primeru vsi otroci spijo do 21 ure. Nato je čas za naju, ne glede koliko je hiša razmetana ali pa posoda za pomit. Stisneva se na kavču, se lupčkava, gledava tv - bolj ali manj zavzeto odvisno od programa. Če se že nisva v tem času gre kateri pod tuš, potem pa obvezen seks, lupček za lahko noč in spanje. Ponavadi okrog polnoči ali ene ure.

Lahko rečem da 80% najinih večerov je takih, kot sem opisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2012 22:13:17   
ronja
Nimava kavča, nimava kište (tvja), otroci ne zaspijo do 21h, dejansko zadnji otrok ravnokar "pada" (beri: bo glihkar zaspala) -> nimava rutineuser posted image . Ne, vse to čisto resno: res nimava nič od tega. Večeri so različni: včasih delava vsak kaj svojega, včasih pospravljava/pripravljava, včasih imava "svoj" večer, ko pogledava kako reč na računalu in/ali se samo pogovarjava, skup bereva in se crkljava... Odvisno. Zadnje čase sem jaz "rahlo" obsedena z enim fajn programčkom, ki bi ga rada naštudirala in veliko časa bulim v tale ekranček;). To sem delala recimo včeraj, predvčerajšnjim sem celo noč šivala torbico za eno fajn punco, predpredvčerajšnjim sem delala mokasine (ja, saj pravim, da nimam glih rutineuser posted image ),...

Pride obdobje, ko se skoz crkljava, pa tako, ko vedno en od naju dol pade (navadno en dan en, drug dan drugi - ker valjda, tisti ki je bolj pri sebi, zjutraj prej vstane in potem se zvečer spet obrneuser posted image ). Nimava nikjer zacahnano, da je treba 4x v 5ih dneh seksat.

Hkrati pa je za naju 23 še zgodnja urauser posted image , tako da ni tako hudo, kot se mogoče slišiuser posted image , se ne spomnim, kdaj sem nazadnje šla spat pred 24to, vsekakor sem bila pa takrat bolna. Navadno pa imam nekje do 2-3h še kar par ur, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2012 22:16:18   
benika
Padem na kavč, si shladim živce in zaspim. Mož pa 6 dni na teden dela ponoči, tako da neke romantike ravno ni zvečer.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.5.2012 22:17:37   
ronja
Aja, še ideje:
- čokoladni fondi SAMO za vaju dva
- peneča kopel ali vsaj skupno tuširanje, če nimata bane (ko se gre tušat, pojdi zraven, pa je - verjetno bo sam dobil kako idejo;)
- masaža (ja, tu je zelo verjetno, da tisti, ki ne masira, zaspi, če je zmatran, ampak lahko ga zmasiraš tako, da ne bo zaspal;)
- berita skupaj kako knjigo, ki je obema všeč in ni preveč tragična (sicer si potem ves nesrečen in ni glih feeling)
- plešita skup, če je obema všeč
- vzamita vrečko čipsa in se počita pred en ekran skup, skup jejta, skup se smejta, skup prešpricajta reklame in nadaljevanje;)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
2.5.2012 22:29:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2012 19:50:55   
Anonimen
Ko gre spat :) najprej pospraviva. Moj si pripravi malico za naslednji dan. Skuhava vodo za tamalo in včasih (pozimi redno) si hkrati skuhava še čaj. Potem pa velikokrat en za tv in en za računalnik. Zadnje čase jz mal zase naredim zvečer. Po filmu pa hitro tečem pod tuš - moj to naredi že veliko prej in v spalnico. Tam pa čisto odvisno - :) največkrat kar akcija. Obvezno pa pred spanjem lupčka in kaka beseda ali dve o dnevu..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?