ronja -> RE: Kaj počnete zvečer ko otrok zaspi? (2.5.2012 22:13:17)
|
Nimava kavča, nimava kište (tvja), otroci ne zaspijo do 21h, dejansko zadnji otrok ravnokar "pada" (beri: bo glihkar zaspala) -> nimava rutine[sm=jezicek.gif]. Ne, vse to čisto resno: res nimava nič od tega. Večeri so različni: včasih delava vsak kaj svojega, včasih pospravljava/pripravljava, včasih imava "svoj" večer, ko pogledava kako reč na računalu in/ali se samo pogovarjava, skup bereva in se crkljava... Odvisno. Zadnje čase sem jaz "rahlo" obsedena z enim fajn programčkom, ki bi ga rada naštudirala in veliko časa bulim v tale ekranček;). To sem delala recimo včeraj, predvčerajšnjim sem celo noč šivala torbico za eno fajn punco, predpredvčerajšnjim sem delala mokasine (ja, saj pravim, da nimam glih rutine[sm=smiley36.gif]),... Pride obdobje, ko se skoz crkljava, pa tako, ko vedno en od naju dol pade (navadno en dan en, drug dan drugi - ker valjda, tisti ki je bolj pri sebi, zjutraj prej vstane in potem se zvečer spet obrne[sm=smiley36.gif]). Nimava nikjer zacahnano, da je treba 4x v 5ih dneh seksat. Hkrati pa je za naju 23 še zgodnja ura[sm=jezicek.gif], tako da ni tako hudo, kot se mogoče sliši[sm=smiley2.gif], se ne spomnim, kdaj sem nazadnje šla spat pred 24to, vsekakor sem bila pa takrat bolna. Navadno pa imam nekje do 2-3h še kar par ur, hehe.
|
|
|
|