Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spanje brez pleničke - kdaj? 22.4.2012 15:43:26
|
|
|
|
liliana
|
Jaz recimo imam še danes problem opravljati veliko potrebo v drugem kraju (izgelda, da še vedno nisem "zrela" zato".....kar pomeni, da na dopustu, na službenem potovanju nekaj dni ne kakam......roke pa sem se naučila umivati pred in po jedi..... Nekatere stvari pač ne moremo otroka naučiti, lahko ga zgolj vzpodbudimo......tudi govorijo eni prej, eni pozneje.....
|
|
|
|
RE: spanje brez pleničke - kdaj? 22.4.2012 15:54:52
|
|
|
|
aprilčica07
|
Ta velik je bi istočasno suh podnevi in ponoči (je bil skoraj 3 leta star); tamala je pa suha od februarja letos, in je bla ta teden prvič brez tudi ponoči. Je pa res pridna, ker se ponoči zbudi, če jo tišči (avgusta bo tri).
|
|
RE: spanje brez pleničke - kdaj? 23.4.2012 10:31:24
|
|
|
|
hedviga
|
Naša dva pa takole: podnevi od lani poleti (2,5 let) , dnevni spanje od malo manj kot 3 leta, Špela skoraj hkrati tudi ponoči. Mihec pa še rabi plenico, tako trdno spi da ni šans... Bo že ko bo, jaz se ne sekeram... Očirtno je res to stvar zrelosti, odvajala sem oba isto pa je mala veliko hitreje dojela kako to gre.
|
|
RE: spanje brez pleničke - kdaj? 23.4.2012 14:30:25
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Starejša čez dan suha pri dveh letih, ponoči pri treh in pol. Ji pa tudi včasih uide, če zvečer preveč spije. Tamala je že več kot 2,5 stara, pa ni šans da je čez dan brez plenice, kaj šele ponoči. Vsak otrok je zgodba zase ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Jerneja ali AngelikaamaliaKatero ime vam je lepše?Jerneja (
61%)
Angelika (
39%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!