Hope2 -> RE: spanje brez pleničke - kdaj? (20.4.2012 5:24:29)
|
Jaz sem opazila, da naš pač lula samo zato ker ima pleničko. Skozi noč je nalulal pravo bombo, velikokrat mu je še prišlo čez plenico. Sprva sem si rekla, da je še čas (bil je 3 leta star), ampak pol me je nekaj pičilo in sem vzela plenico vstran, je bilo joka, ker bi rad imel plenico, ampak sem mu rekla, da ne prodajajo več tako velikih. Prve 3 noči sem ga itak budila in ga dajala lulat, ker me je bilo strah, samo sem kmalu ugotovila, da to ne pelje nikamor, da se ne bo nič naučil in sem ga pustila. Pa še spal je, jaz sem ga dala sedet, on pa je meni na rami spal[sm=smiley36.gif]. Prvi teden se je polulal v posteljo vsako drugo noč (1x na noč), vsako drugo noč pa je bil popolnoma suh (od 19.00-7 zjutraj). Po prvem tednu pa suh. Nekako je tudi za pričakovat pri takih otrocih, da imajo še v podzavesti lulanje v pleničko in zato nesreče v prvih dneh. Naš zdaj spi celo noč, oz spanje se je izboljšalo, spi še bolj trdno, pa vseeno se zbudi, da me pokliče za lulat. Sicer je to bolj poredko, zdaj se je že kar navadil, da sploh ne rabi lulat ponoči. Sem bila presenečena, da so njegove plenice bile tako polne in da smo tako zlahkoto to opravili. Naš je tak "natreniran" da vedno kliče, nikoli ne pride ven iz postelje, niti zjutraj, kaj šele da bi šel sam lulat sredi noči. Tak da tudi tu ne pričakujem, da bi to sam opravil[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|