Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 10:19:30
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bi pa vprašala, če že kaj veste, če se bo ta dan stavke odbil pri računu vrtca v celoti in ne samo za prehrano.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 10:33:27
|
|
|
|
saska27
|
Nisem računovodkinja, pa vseeno ... Mogoče si pričakovala ful opazno razliko, a je žal ne bo. Če otroka pol meseca ni v vrtcu, to ne pomeni polovico nižje položnice. Za en dan odstotnosti ti odštejejo manj kot 15 centov. V tvojem primeru to pomeni manj kot 4 evre.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 10:42:39
|
|
|
|
Najaa
|
Pri nas se odšteje pol evra kar je še vedno pljunek v morje.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 10:44:37
|
|
|
|
Paštetka
|
v mojem primeru bi to bilo cca. 10 eurov. sicer ni ne vem koliko, lahko pa kupim otroku za to copate.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 12:08:06
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bi pa vprašala, če že kaj veste, če se bo ta dan stavke odbil pri računu vrtca v celoti in ne samo za prehrano. Ne, ni še znano, kako bodo obračunali dan stavke..... Po mojem mnenju pa ga ne bi smeli obračunati.......
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 12:45:27
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pri obračunu odsotnosti v vrtcu ti odštejejo le prehrano in še to le v %, ki jih plačuješ. To pomeni pri 1€, le 10c.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 12:54:45
|
|
|
|
pi*ka nogavička
|
Jaz sem pa ravnokar klicala v vrtec in mi je razložila, da se jutrišnji dan v celoti odbije od plačila.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 13:06:09
|
|
|
|
manner
|
Sem si šla prebrat pravilnik, in res piše da se odšteje samo prehrana če otrok manjka zaradi bolezni. Tukaj pa res ni velike razlike. Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 13:51:24
|
|
|
|
kat von d
|
Moj sin je prejšnji mesec manjkal 10 dni od 22 delovnih dni in imam odštetih 3,10 eur-a, mislim res ni opazne razlike. Se mi pa dozdeva, da je enkrat ena vzgojiteljica rekla, da se bolj opazi pri plačilu, če otroka ni več kot polovico delovnih dni v vrtcu, nisem pa prepričana, če je to res.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 14:02:30
|
|
|
|
nananaja
|
Jaz bi pa dodala vprašanje, kako vam obračunajo račun za vrtec v tistih vrtcih, kjer poleti ali okoli novega leta zaprejo vrtec za nekaj dni? Naš vrtec v poletnem času, ko imajo domača podjetja vsa kolektivni dopust, za največ en teden zapre vrata. Letos sem sem na obvestilu zasledila, da v tem času izvajajo vzdrževanje in čiščenje. In lani sem ugotovila, da so nam kljub okrnjenem poslovanju vrtca zaračunali plačilo glede na celotno ceno vrtca. V tem času namreč ne nudijo varstva za nujne primere, torej bi morali obračunati le dobre 3/4 cene, to pa tistim v višjih plačilnih razredih ne pomeni le nekaj evrov, znesek lahko preseže tudi čez 50€.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 14:03:16
|
|
|
|
poli*
|
Če manjka več kot 3 tedne (nekaj takega) v enem mesecu in želiš malce nižjo položnico je pri nas navodilo, da moraš prinesti potrdilo od ped. Za en dan odsotnosti pri nas odštejejo 0,5€.
|
|
|
|
RE: Računovodkinje v vrtcih - pomoč prosim 17.4.2012 14:34:44
|
|
|
|
lilip
|
Pri nas je prehrana za en dan 1,9€, torej ti, če si v 1. plačilnem razredu, za en dan odštejejo 19 centov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2012 16:21:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2012 16:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.4.2012 16:28:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?