|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kolegice po porodu?
15.4.2012 20:31:25   
one 89
Punce v kakšnem odnosu ste pa ve ostale s kolegicam oz. kolegice z vami po porodu??? Kolikokrat se vidite, slišite?? Dosti žensk je takih, da ko rodijo, kolegice enostavno "skenslajo" potem čez čas pa se sprašujejo zakaj nimajo nobene družbeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kolegice po porodu?
15.4.2012 20:33:46   
posh
taprave so ostale, ta "neprave" pa odfrčale.

(odgovor članu one 89)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2012 20:56:43   
josephine27
Pri meni je bilo tako, da sem se med svojo družbo prva poročila in tudi dobila otroke. Že proti koncu nosečnosti sem težko držala njihov tempo po porodu pa sploh ni šlo. Ostali sta dve dobri prijateljici ostali so pa šli. Slišimo in vidimo se občasno, ko čas dopušča. Obe namreč gradita kariero in sta tudi veliko v tujini. Smo si pa še vedno blizu in fino je ko se dobimo.

V nasprotju z mano mož ni zgubil nobenega prijatelja. Večina njegovih prijateljev ima sedaj otroke in se veliko družimo ( za vikende). Lahko bi rekla, da so postali naši družinski prijatelji.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2012 21:03:27   
Anonimen
S puncami iz faksa, se še vedno videvamo parkrat na leto (smo iz različnih koncev Slovenije), z najboljšo prijateljico sva se pa prav v času moje nosečnosti in potem ko sem rodila še bolj tesno povezali ... sicer se ne vidiva dnevno, sva pa prek meila skos na vezi in se vidiva ko se le da ... kaj več prijateljic pa tako nisem nikoli imela ... pač samo prijatelje (pare) s katerimi se z mojim druživa tako nasploh in od teh jih je nekaj že pred nama imelo otroke tako da tu ni bilo nobene bistvene razlike.

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2012 21:11:09   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: posh

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2012 21:21:04   
LuLu
Ena ta prava je zlata vredna, ostalih 100 pa kave in klepeta v kafiču. user posted image

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2012 22:11:43   
Najin_pikec
Večinoma se enako pogosto vidimo, z nekaterimi celo bolj. Z enim parom smo skoraj istočasno "naštimali", na koncu pa sva obe rodili na isti dan in bili v porodnišnici skupaj v sobi. In seveda se vsi skupaj tudi zdaj dostikrat dobimo. Se pa po porodu tudi nova prijateljstva sklepajo, novopečene mamice imamo pač skupne interese user posted image .

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2012 22:41:50   
takotako
Evo jaz sem glih danes spraševala kako se je vse spremenil... Ena prijatelica je ostala pa sva si tok različni da nikol ne bi mislna da bova ostale v stiku.
Je pa tako da v tej porodniški sem bl doma. ker res uživam. in se mi ne da vozit v lj. Grdo sam pač... Tukaj imam dve mamice ki vozičkamo in mi je prov fajn k sva na zraku. No se mi pa ta moja prijatelica celo pridruži pri vozičkanju sicer tako da greva v hrib hodit z vozkom.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
16.4.2012 8:35:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2012 9:13:16   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: posh

jap user posted image

Tako nekako ja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2012 12:19:56   
aiya
Kako se vam je pa kaj spremenil odnos z mamami in taščami?
Jaz se sedaj z mamo razumem boljše, s taščo pa slabše - mi gre kar na živce, ko hoče met otroka skos pri sebi...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2012 12:44:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aiya

Z obema odlično, isto kot prej ... imam zlato mami in zlato v.d. taščo user posted image

(odgovor članu aiya)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2012 12:47:46   
josephine27

Jaz se sedaj z mamo razumem boljše, s taščo pa slabše - mi gre kar na živce, ko hoče met otroka skos pri sebi...

enako

(odgovor članu aiya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2012 12:55:52   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Z obema odlično, isto kot prej ... imam zlato mami in zlato taščo user posted image

Enako.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2012 12:57:19   
morje2011
Posh se strinjam z tvojo izjavo.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2012 12:59:27   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: morje2011

Posh se strinjam z tvojo izjavo.

Jaz tudi. Je pa manj tistih, ki so ostale.

(odgovor članu morje2011)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
16.4.2012 15:55:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aiya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2012 19:35:04   
Najin_pikec
Z mojo mami sva vedno mele zelo dober odnos, ki se je odkar sem zanosila še poglobil. Odkar pa hodimo na obisk skupaj z user posted image , nas pa vedno že kar pri odprtih vratih pričaka. Ko sva hodila samo midva z možem, sva si mogla vrata sama odklepat user posted image user posted image user posted image .
Tud čez taščo se ne morem pritoževat, je prav fajna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2012 20:49:20   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ena ta prava je zlata vredna, ostalih 100 pa kave in klepeta v kafiču. user posted image

Podpis. In tista ta prava ve vse, vse, vse, ostale pa površinske zadeve.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2012 14:21:06   
gita10
Z tistimi, ki imajo tudi same družine lažje ostaneš prijatelj, ker deliš iste interese. Pri meni se je bolj poznalo, ker so moje prijateljice imele pred mano družine in jih jaz nisem čisto dobro razumela - kako lahko nekdo iz ene presnete dude naredi celo znanost oziroma kaj je tako zanimivega če otrok naredi prvi korak ( halo saj vsi enkrat shodimo ) pa sem potem kasneje ugotovila, da sem jaz ista, če ne še hujša.

No in kasneje ko sem jaz imela svojega otroka smo postale spet prijateljice. In ker so se moje prijateljice prej poročile so se tudi prej ločile- no in sedaj je problem spet drugje- one imajo svoje otroke med vikendih pri očetih, jaz pa najraje vikende preživljam z svojim možem in sinom. In mi na kraj pameti ne pade, da bi ob sobotah podoživljala svoja najstniška leta- jaz sem to preživela zato sem se poročila pri 30- tih.

Seveda pa so se vmes v življenju stkala nova prijateljstva, ki so pa na svoj način še bolj posebna. Naša družba, ki pa je bila v otroštvu in mladosti nerazdružna pa bo vedno imela lepe spomine.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2012 14:59:08   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: one 89

Punce v kakšnem odnosu ste pa ve ostale s kolegicam oz. kolegice z vami po porodu??? Kolikokrat se vidite, slišite?? Dosti žensk je takih, da ko rodijo, kolegice enostavno "skenslajo" potem čez čas pa se sprašujejo zakaj nimajo nobene družbeuser posted image

Z vsemi ki imajo otrlke sev čisto na OK odnosu. Se vidmo toliko kot čas dopušča in slišimo ravno tako.
Včasih smo sicer ble dnevno na kavicah samo smo bile samske in smo si lahko privošle.user posted image Sedaj pa imajo ene otroke ene mamo možove pa še čakamo na user posted image .

(odgovor članu one 89)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?