gita10 -> RE: Kolegice po porodu? (17.4.2012 14:21:06)
|
Z tistimi, ki imajo tudi same družine lažje ostaneš prijatelj, ker deliš iste interese. Pri meni se je bolj poznalo, ker so moje prijateljice imele pred mano družine in jih jaz nisem čisto dobro razumela - kako lahko nekdo iz ene presnete dude naredi celo znanost oziroma kaj je tako zanimivega če otrok naredi prvi korak ( halo saj vsi enkrat shodimo ) pa sem potem kasneje ugotovila, da sem jaz ista, če ne še hujša. No in kasneje ko sem jaz imela svojega otroka smo postale spet prijateljice. In ker so se moje prijateljice prej poročile so se tudi prej ločile- no in sedaj je problem spet drugje- one imajo svoje otroke med vikendih pri očetih, jaz pa najraje vikende preživljam z svojim možem in sinom. In mi na kraj pameti ne pade, da bi ob sobotah podoživljala svoja najstniška leta- jaz sem to preživela zato sem se poročila pri 30- tih. Seveda pa so se vmes v življenju stkala nova prijateljstva, ki so pa na svoj način še bolj posebna. Naša družba, ki pa je bila v otroštvu in mladosti nerazdružna pa bo vedno imela lepe spomine.
|
|
|
|