Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje kupiti/naročiti...? 10.4.2012 3:07:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ko pridete npr. v kakšen muzej ali v galerijo, imate ponavadi takoj ob vhodu eno tako veliko "Knjigo vtisov". Ponavadi meri vsaj 50cm x 30cm, večinoma pa so še večje. Imajo trde platnice (nekatere tudi usnjene in gravirane) in večinoma po nekaj sto brezčrtnih listov. V katerokoli knjigarno oz. papirnico sem prišla, so imeli na voljo samo A4 zvezke z navadnimi trdimi platnicami in nekaj sto črtastimi listi, nikjer pa mi niso znali povedati, kje bi lahko kupila oz. naročila zgoraj omenjeno. V Konzorciju, kjer imajo točno takšen zvezek/knjigo zase (za vtise obiskovalcev), so mi znali povedati samo to, da so jo naročili po meri - niso pa vedeli, kje in za koliko. V glavnem - kje v SLO ali bližini (Trst, Celovec, Zagreb) kupiti ali naročiti nekaj takšnega? Cena ni odločilnega pomena.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti/naročiti...? 10.4.2012 5:15:48
|
|
|
|
oksy
|
Vprašaj v fotokopirnicah kjer vezejo diplomske naloge. Prineses liste in ti zvezejo pac prazne liste. Meni so zvezali prazne A4 in uredili napis na platinici po moji želji. Mislim, da tudi z večjimi formati ne bi smel biti problem.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti/naročiti...? 10.4.2012 8:55:18
|
|
|
|
mateyka
|
točno to - tam kjer vežejo diplome.
|
|
|
|
RE: Kje kupiti/naročiti...? 10.4.2012 9:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiskarna knjigoveznica Radovljica mi je padla prava na pamet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?